Kuna mina juba raskuste ees ei tagane, tõotasin ma suusapuhkusel olles vähemalt 20 kutiga rääkida. Ma olen halb valetaja ning treener oleks mu läbi näinud, kui ma seda teinud ei oleks. Ja teate mis? See ei olnudki nii hull ja mõne aja möödudes harjusind sellega päris ära. Ma teadsin, et tegemist on kõigest trenniga ning see vähendas survet ning olukord ei olnud nii pingeline.

Esimene katsealune oli seksikas Iiri kutt (veidi vähem sugematu välimusega kui Colin Farrell), kes istus kõrtsis meie rühmaga ühes lauas. Ma arvestasin soovitust, et kui ma näen meeldivat meest, siis tuleb ära oodata, kuni ta on oma sõpradest eraldunud. Kui ta kaaslane läks tualetti, küsisin ma temalt, kust ta pärit on (ma olin ta juttu salaja pealt kuulanud, seega ma tegelikult juba teadsin vastust sellele küsimusele).

’Colini’ järel vestlesin ma terve hulga meestega, kellega ma pidevalt kokku juhtusin, kuna nad kuulusid samasse reisigruppi kui meie. Nädala edenedes ei olnud mind enam võimalik peatada. Ma läksin sageli üksi baari, kui teised valmistusid õhtusöögiks.

Ja sellega ma ei piirdunud. Kui me pärast suusatamas käimist õhtul linna tagasi jõudsime ka kohalikku kõrtsi rägbit vaatama läksime, tundsin ma, et mu enesekindlus on kõrgel, ja ma alustasin vestlust terve rühma meestega, mida ma mõne kuu eest oleksin mõeldamatuks pidanud. Ma oleksin otsekui ära vahetatud.
Üks mu sõpradest kommenteeris, et ta ei saa aru, kuidas ma seda teeb!

Suhtlustreener ütles mulle ka, et esmamulje tekitamisega tuleb olla ettevaatlik, kuna sellega võib tahtmatult ära rikkuda potentsiaalselt hea suhte. Ma mainisin, et mõnel korral reageeris mu flirdikatsetele vale mees. Ma üritan lahendada selliseid olukordi pehmelt, kuna ma ei taha teiste inimeste tundeid riivata, aga tema soovitas mul mitte olla selles osas paranoiline. Ma olen väga osav vestluse suunamisel teemadele, mis mulle sobivad, seega ei muutu olukord reeglina ebamugavaks.

Kogu kursuse vältel rääkis treener interneti kohtamisagentuuriga ühinemisest, et suurendada meeste kohtamise väljavaateid.
Ma olin tuliselt selle vastu, kuna arvasin, et see on vaid imelike ja hädavareste jaoks, aga lõpuks ma andsin survele järele ja sisestasin nalja pärast oma andmed www.datingdirect.com-i, pelgalt uurimise eesmärgil, loomulikult.
Ma olin hämmastunud, kui palju seal oli normaalse jutu ja hea välimusega mehi!
Ma olin otsekui Prada kaupluses, pihus piiramatu limiidiga krediitkaart. Ma tundsin, et ohjad on minu käes, kuna ma võisin valida, kellega rääkida ja keda ignoreerida, ja kui mina kellelegi ei meeldinud, võisin ma kohe valida mõne teise.

Paar üsna huvitavat tüüpi on minuga ühendust võtnud — sealhulgas üks arst, jurist ja jalgpallur.
Ma lähen laupäeval neist ühega välja. Hoidke end asjaga kursis!

… jätkub järgmisel kolmapäeval