Ööklubist leiad seksi

Tutvumise eesmärk: seks

Suhete kestus: üks päev (öö), aeg-ajalt

Kust otsida: ööklubist (ükskõik millisest, välja arvatud striptiisiklubi)

Sundimatu miljöö, muusika, pokaal head veini või kokteil, need on otsingutel truud abilised. Edu on peaaegu 100% garanteeritud. Noormehed tulevad ju klubisse reeglina sellesama eesmärgiga.

Ja isegi kui ei õnnestu kellegagi tutvuda, pole lõbusalt ja muretult veedetud aeg raisku läinud.

Keeltekoolist leiad peokaaslase

Tutvumise eesmärk: kaaslane peoleminekuks

Suhete kestus: rangelt piiritletud aeg

Kust otsida: kursustelt — arvutidisain, autokool, keeled…

Arvepidamise, makramee ja kudumise jätame abielunaiste hooleks. Läheme sinna, kus on ka tugevam pool. Seega, mitte arvuti algkursus, vaid graafiline disain. Mitte lihtsalt inglise keel, vaid tehniline inglise keel.

Jah, see nõuab küll teatavaid jõupingutusi, kuid selle eest saame nii uusi teadmisi kui ka uue tuttava. Ning ka ühine vestlusteema on alati olemas. Kursustel on lihtne tutvust sobitada. Võib ju paluda näidata või seletada midagi, millest te ise justkui aru ei saanud.

Spordiklubist leiad teatrikaaslase

Tutvumise eesmärk: kohtumised, teatris, kinos või restoranis käimine, et äratada ebameeldivates sõbratarides kadedust

Suhete kestus: see võib kesta ühe nädala, aga olla ka tähtajatu. Kuni kontaktid ei katke iseenesest või ühe poole initsiatiivil

Kust otsida: spordiklubid, basseinid…

Õhtune spordisaal kujutab endast supermeeste väljapanekut. Neid on seal hea jälgida. Ise treenime oma biitsepseid, samas valime ka võimalikku partnerit. Ega ka nemad kusagile kiirusta. Seega on võimalusi rohkesti. Ka basseinis on samasugused šansid olemas. Siia nimekirja võiks lisada ka karate, uisutamise või mägisuusatamise.

Sportlikud kandidaadid on tõsised ning suudavad igal ajal sinu eest seista, lisaks on teil ka ühised huvid.

Sõprade seast leiad usaldusaluse

Tutvumise eesmärk: vaja on usaldusväärset inimest

Suhete kestus: harvadest kohtumistest kuni tõsiste ja pikaajalisteni

Kust otsida: sõprade hulgast

Sind kutsuti sünnipäevale, pulma või lihtsalt peole. Ära ütle ära, parem uuri järele, kes sinna veel tuleb. Ning kui kuuled hulgaliselt tundmatuid nimesid, mida ei mainita koos paarilisega, mine julgelt. Kuigi sellisel moel tutvuste soetamist ei kasutata just elukaaslase otsimise eesmärgil, on alati olemas teatavad erandid.

Niisiis on pulmad, sünnipäevad ja peoõhtud just need õiged. Et mitte ilmaasjata aega kaotada, ära häbene küsimast külaliste kohta. Käi ka tüdrukute õhtutel, kuid seal juba täiesti teistel põhjustel.

Armastus leiab meid ise

Tutvumise eesmärk: armastus, ühine elu, abielu

Suhete kestus: nädal, aasta, kogu elu

Kust otsida: eranditult igalt poolt

Pärast ülaltoodud üpris küünilisi nõuandeid tuleb tunnistada, et armastus, tõeline armastus, tabab meid vastu igasuguseid ootusi. Ja olgugi et see kõlab banaalselt, aga ta ise leiab meid üles.

Tänaval, liiklusummikus, kolme tuhande kilomeetri kõrgusel, restoranis, kaupluses, kinos, haiglas. Meie jaoks täiesti ebasobivas kohas tutvumise jaoks.

Armastus on ootamatu, ebamugav, ning sageli pole me tema tulekuks üldsegi mitte valmis, kuigi ootame juba ammu. Teda aga märkamata jätta ei ole võimalik — ta on särav, soe ning tal on kõige armsamad käed ja kõige ilusamad silmad.

Kust ei maksa tutvust otsida

Tõsi, oma armastusega võib kohtuda kus iganes, vastasel juhul jääksid armastusromaanide ja melodraamade autorid ilma tööta. Ometi on kohti, kus ei tasu tutvust sobitada.

Tööl. Pole ju teada, kuidas teie suhted arenevad. Kui hästi, võib see kolleegides tekitada kadedust ja viha. Kui aga mitte eriti hästi, siis satud ise ebameeldivasse olukorda. Milleks siis riskida oma karjääriga mingi kahtlase intriigi pärast?

Ühiskondlikus transpordis. Noormehed püüavad seal ikka harjumuspäraste fraaside abil tütarlastega tutvust sobitada. Istet pakkuda aga ei tule neist kellelgi pähe.

Arsti ukse taga. Mõtle veidi, miks ta siin istub. Ja sina ise ka.

Taksos. Taksojuhid armastavad sageli lobiseda ning on valmis ka edasisteks suheteks. Mitte alati ei käitu nad seejuures korrektselt. Imelik, miks nad äkki meeldima hakanud kaunitarilt ei unusta mitte kunagi raha küsimast?

Internetis. See on tutvuste sobitamiseks väga levinud moodus. Eksisteerib hulgaliselt lehekülgi paarilise leidmiseks. Internetis näime kõik teravmeelsemad ja sümpaatsemad.

See ongi Interneti viga, et ta võimaldab inimestel end parematena näidata, kui nad tegelikult on. Täpsemalt, me ise loome kuju, mis on kaugel sellest, kes me päriselt oleme. Illusioon aga haihtub teatavasti juba esimesel kohtumisel.