Unistad kättesaamatust
Sa oled salaja armunud enda töökaaslasesse või abielus parimasse sõpra ega suuda sellest lahti lasta? Oeh, kujutad sa ka ette, kui palju aega sa mõttetule unistamisele pühendad selle asemel, et enda eluga lihtsalt minna.

Ootad hingesugulast
Jah, võib-olla kohtudki temaga homme või hoopis kümne aasta pärast. Kuid sa ei saa oodata terve elu kedagi, keda sa veel ei tunne. Anna inimestele võimalus! Mine tea, ehk on see naabripoiss, kellele oled korduvalt korvi andnud, just too hingesugulane, keda oled terve elu oodanud?

Sul on liiga kõrged ootused
Sinu tulevane kallim peab olema nii edukas, võluv, vaimukas, tark, stiilne ja … Mida kõike veel! Niimoodi teisi pidevalt hinnates sa ei leiagi kedagi. Muide, keegi pole täiuslik. Isegi armastus mitte.

Sul on väga madal enesehinnang
Sa tunned end liiga rumala, paksu ja inetuna ega julge seetõttu meestele silmagi vaadata. Mõtle nüüd veidi järele — kas selline suhtumine iseendasse on sulle kunagi kasuks tulnud?

Suhtled pidevalt enda seksisõpradega
Seksisõbrast ei saa kunagi midagi enamat. Teil on vaid üks ühine eesmärk: kohtuda korra-kaks kuus, et siis veidi “mürada”. Aga sellega asi ka piirdub. Miks sa üldse temaga suhtled? Selle asemel võiksid rääkida inimesega, kellega tahaksid kui mitte just elu, siis järgmised paar aastat toredasti koos veeta.

Hoiad kõik endale
Mees pole mõtetelugeja. Sa unistasid romantilisest õhtusöögist, kuid mees viib sind hoopis kaubanduskeskusesse pitsat sööma? Ja hetkega on sul tuju läinud. Jeerum, kust pidi su kaaslane teadma, et tahtsid hoopis midagi muud teha? Räägi, suhtle temaga! Nii hoiad sa palju ebameeldivusi ära.