Arusaadav on see, et ilmselt kumbki teist ei soovi juba kinnimakstud puhkusest loobuda. Arvestades seda, et te teineteist teate, võiks ju teie puhkus ka ilma romantikata normaalselt kujuneda. Kui palju te aga sellisel reisil teineteisest sõltute või kuidas sellisest kohmakast olukorrast üldse välja tulla?

Vajalikud asjad

Misiganes juhtub, kontrolli, et teil mõlemal oleksid olemas nii reisikindlustus, pass, vajalikud broneeringupaberid koos koopiatega ja eraldi rahakott. Kohalejõudes võiksite mõlemad ka endale oma toavõtme organiseerida, kui eraldi tubasid võtta pole enam võimalik. Kui peate ööbima samas toas, siis palu oma reisikorraldajal veenduda, et teil ikka kaks eraldi voodit oleks.

Võta kaasa ka raamatud ja oma lemmikmuusika. Nii ei tunne sa end üksiolles üksikuna. Pea meeles, et teie tegevus ei pea omavahel seotud olema — sa saad külastada täpselt neid ekskursioone, mida soovid ja tema arvamus sellest ei loe.

Tunded

Kui sa ei taha temaga taas suhet alustada, siis ole selle koha pealt konkreetne. Rääkige enne ühisele reisile minemist asjad kindlasti väga täpselt selgeks. Teema on eriti oluline siis, kui näiteks temal siiski veel teie kahe suhtes mingid lootused on. Puhkus ja alkohol käivad sageli käsikäes. Täpselt samamoodi nagu purjusolek ja kogemata oma endise kallimaga magamine. Te ei oleks kindlasti esimene paar, kellel selline asi juhtub. Siiski tuleks kindlad reeglid paika panna.

Igaks juhuks tasub siiski kondoomid kaasa haarata.

Kui te ei saa enam omavahel läbi

Mida aga teha siis, kui te enam üldse omavahel suhelda ei suuda? Siis tasub tõsiselt järele mõelda, kas reisile minemine on ikka hea mõte või mitte. Loomulikult on see suur pettumus, ilmselt oled seda puhkust juba kaua oodanud, aga vaata asjale teisest küljest — kas tahaksid kulutada palju raha selleks, et õnnetu olla?

Võib-olla on mõni tema sõber nõus kaasa minema või ehk keegi sinu enda sõpradest saab sulle vastu tulla. Igatahes on sinul lihtsam enda jaoks reis tühistada ja asendus leida.

Kas sina oled olnud sellises olukorras, kus enne puhkust suhe karile jookseb? Kuidas asja lahendasid?

Allikas: Telegraph