Ma olen ka naine ning ma isiklikult arvan, et need tuunitud üleni võltsid naised on tõesti ainult särav kest, kuid no see mees on ikka ka tore. Milleks on tal vaja bimbot ja mingit tavalist naist kui olemas kodus oma naine? Okei, ma saan aru, et seks, seks, seks, kuid no selline suhtumine on minu meelest ikka päris hirmus.

Kahjuks tean ma päris paljusid mehi, kelle eesmärk ongi enda elu läbi voodilinade libistada. Ja rääkides sellest, et naised kujutavad endale ette, et mees viskab nüüdsest neid hommikul rahapakiga pikali, siis tegelikuses on see ,et sellised mehed nagu autor paraku jätavadki naistele mulje, et nad on vabad ja vallalised, hästi rikkad ja toredad ning tahavad ainult püsisuhet. Annavad igasugu lubadusi ning siis ongi naistel pärast üheöö suhet pettumus missugune. Selline on nende taktika, et naine voodisse saada. Üllatus, üllatus.

Teiseks, kulla mees, alustades võõra inimesega juttu, siis ikka küsitakse, millega siis inimene tegeleb. See ei ole küsimus “Palju sa pappi teenid?” vaid tegelikult algus vestluseks, et sealt edasi minna. Jah, võib-olla osadel naistel on selline tagamõte sellel küsimusel, kuid tegelikkuses on see küsimus, millest saab vestlust edasi arendada. Ei pea vastama, et näed olen suur boss ning teenin iga kuu 5000 € klotsi jne.

Kusjuures see on väga naljakas, et päris paljud mehed räägivad loomulikust ilust ja puha, kuid nende käe kõrval käib alati mingi värvipotist läbi käinud grillkana või jahitakse alati neid mimme. Paraku need “tavalised” naised, kelle eesmärk ei ole mehe rahakoti suurus, on vaid ainult sõbra staatuses, kelle juures käia kurtmas enda kehvade valikute tagajärgi või igavlemise puhul, kelle juurde niisama külla minna.

Kui ma veel päris noor olin, siis ma arvasin ka, et rikkad mehed on ainuõige valik, kuid paraku olen jõudnud järeldusele, et mehed kellel on rohkem raha, on kuidagi imelikud. Siin ka jälle tõestus. Ajaga olen muutunud ja soovin olla üdini iseseisev. Ma pigem olen koos toreda mehega, kes hoolib minust, kuid võib-olla  ei teeni suur palka, kui valin mingi üle keskmise teeniva kuupalgaga “ärika”, kes, nagu näha, käib enda ego tõstmiseks võltsnaisi katsumas.