Olin Andrese armuke ja mees tuli lõpuks küll naise juurest ära aga ei abiellunud minuga. Lubas küll, et ootame kuni naine jalad alla saab ja temalt lapse saab!!!, MISASJA? no, et kunstviljastamisega muidugi, EI NOH!!, et naine siis ei peaks üksi olema, ja et siis saame meie abielluda. USKUMATU! Ja mina olin nõus, ootama ja kummalisel moel arvasin, et see on õige mõte!!!

Ma uskusin seda petist, ta kuidagi lihtsalt veenab inimesi. Hullumeelsus. Elasime koos vaid 1,5 aastats (enne seda olime salaja semminud 3 aastat). Peale meie lahkuminekut läks ta otse naise juurde tagasi, kes ta muidugi tagasi võttis ja samal päeval sõitsid nad soojale maale suhet lappima. Aastaid hiljem lõpuks lahutasid naisega ja mees kohe samal ajal abiellus uue naisega. Tuntud kõva naistemees on. Pettis oma esimest naist pidevalt, ja mind ka ning ma usun, et ega ta muutunud ei ole. Kui ma peale lahkuminekut jälle pildi ette sain, sain aru, et minu südamevalu oli mu enda süü. Ma ju olin tema naisele halba teinud. Seega karistus mulle. Paras mulle!

Kuigi, eriti algul, on kohutavalt raske ja mõistus üldse ei tööta tasuks teatud asju proovida (oskan nüüd alles tagantjärele soovitada). Need on soovitused petetud ja/või mahajäetud ja lahku läinud naistele:

  • Kasuta seda stressi kaalust allavõtmiseks, kui sul selline soov on. Sel raskel ajal on normaalne, et oma hullumeelsuses kas unustad süüa või ei suuda lihtsalt süüa või just vastupidi hakkad õgima nagu segane. Ära õgi, sest sel ajal saad poole rutem kaalust alla. Maru kaval on suppidest toituda. Kasvõi kuude kaupa. On tervislik, täidab kõhtu ja juurde ei anna. Üks mees kaotas 30 kg kui aasta aega ainult suppi sõi. Supid on ka odavad. Mina võtsin kolme kuuga 15 kg alla. Nutsin ei söönud peaaegu midagi. Ma muutusin juba paari nädalaga nii palju (sealhulgas uus soeng, millest allpool pikemalt. Lõikasin juuksed lühikeseks ja värvisin blondiks) nii, et mees ei tundnud mind konverentsil ära ja tegi silma nagu oleksin uus tibi. Pärast helistas ja küsis, miks mind konverentsil ei olnud? Appikene! Aga see andis mulle korraks lootust.
  • Ära jää üksi konutama!! Siin ei ole hetkel midagi mõelda. Su pea ei lõika nagunii ja ära proovigi analüüsida, MIKS nii läks. Selles saad selgusele alles mõne aja möödudes. Heltel elad ju tugevas emotsioonis. Sul kindlasti on paar sellist inimest, kes sind mõistavad. Ära karda oma valu jagada. Mõnel on vanematega hea klapp, siis toetu neile.
  • Katkesta temaga KÕIK sidemed, kui vähegi saad. Lapsi muidugi ei tohi see kahjustada. Nemad suhelgu normaalselt edasi. Viska minema kõik temaga seotud asjad. Mõne pildi või mälestuseseme headest aegadest võid kuhugi hästi pimedasse peitu jätta, sest aastate pärast kui valu on üle ja juba uus elu siis on tore niisama, et näe, hoopis ununenud, mis kõik elus juhtunud on… Tean seda omast käest. Mina samas viskasin lõpuks kõik asjad minema ja pildid ka.
  • Ära looda ega taha, et ta tagasi tuleks! Katkine lapitud vaas jääb alati lapituks, terveks seda enam ei tee. Kes kord läheb jääbki minema või käima. Mitu korda sama valu läbi elada on lollus. Pea meeles, ta ei ole sulle õige! Muidu ei oleks kõik nii läinud. Sulle tundub, et tema oli ainud ja õige aga see on VALE ettekujutus! Ja kui tegu on petmisega siis ära IIAL looda ega usu, et ta muutub. Ei muutu. Hoopis tegele enda muutmisega selliseks, milliste omadustega mehe sa tahaksid leida.
  • Muuda radikaalselt oma soengut. Mine parimasse salongi kasvõi viimase raha eest ja koos spetsialistiga proovige ja nuputage, mis sulle kõige paremini sobiks. Hea variant on oma tavalise soengu vastan. Seega iga kord kui peeglisse vaatad ei hakka endast hale ja sa näed uut ennast, kellel on
  • Ära muret alkoholi uputa! Sel ajal oled õrn ja võid endale väga liiga teha. Lisaks su kurbus võimendub sellega. Samas paar pitsi konjakit sõpradega meest taga sõimates on hea mõte.
  • Pea päevikut! See aitab välja valada ja aastate pärast imestad kui tühine see kõik oli ja kui hea on nüüd.
  • Mine trenni, ujuma, väsita ennast, siis ei suuda nii tugevalt kurvastada pluss saad vormi.
  • Tee teistele head. Sunni end tegutsema. Planeeri kogu päev ära ja pea sellest kinni. Sinna sisse arvesta aeg heategudeks.
  • Proovi muutuda selliseks, milliste omadustega mehe sa leida tahad.
  • Kui mees läks teise naise juurde, siis ära iial võrdle end selle naisega. See on MÕTTETU! Teeb sulle endale haiget.
  • Ära tee midagi kättemaksuks. Nii tahaks, aga ära tee, sest see alandab sind ja annab trumbid talle.
  • USU, USU, USU — AEG parandab kõik haavad! Kannata see aeg ära ja õpi sellest nii palju kui saad. Õnnetus on õnnetus vaid siis kui sellest ei õpi.