Ürgne kutse

Arvatakse, et meeste jooksmine raskesti kättesaadava naise järel on pärit juba ürgajast, mil mees pidi tõestama oma jahimeheoskusi. Mehed on looduse poolt loodud hoidma ja hoolitsema diivade eest, sest meestele meeldib lahendada probleeme. Nõudlik primadonna annab mehele hulgaliselt võimalusi probleemide kõrvaldamiseks ja enese riskialtisuse tõestamiseks.

Kullajahile mineku impulss

Naistele on tuttav soovitus: käitu, nagu sa oleksid vastupandamatu, ja sind hakataksegi pidama vastupandamatuks. See petab mehed ära, isegi kui naine ei ole just teab mis silmipimestav iludus, kuid käitub, nagu oleks. Mehed lasevad ennast pimestada suhtumisest ja teiste arvamusest. „Saatuslikud tüdrukud” saadavad oma enesekindla käitumisega välja sõnumi, et nad on väärt iga ebameeldivust, mille mees nendega koosolemise nimel üle peab elama. Ja iga mees poeb või nahast välja, et tõestada, et ta on väärt seesuguse diiva seltskonda.

Paha tüdruku segiajamine tugeva naisega

Veel üks põhjus, miks mees võib alluda paha tüdruku lõpututele nõudmistele: ta ajab segi oma „primadonna” lõputu vingumise, ebareaalsed nõudmised ja metsikud tujud tugeva iseloomuga, enesekindla ja sõltumatu naisega, kes teab, mida ta tahab. Tegelikult on nn primadonna aga ainult suur virisev jõmpsikas.

Kodune taak

Kui mehel on olnud kodus diivatsev, nõudlik ja tujukas ema, on vägagi tõenäoline, et talle meeldivad sama tüüpi naised ka täiskasvanuelus. Ta on lapsest saadik harjutatud hüppama, kui kästakse.

Eeldatav metsik seks

Kui naine käitub igapäevaelus pööraselt, siis oletavad mehed tihti, et sama pöörane on ta ka linade vahel. See võib tõsi olla, aga võib ka mitte. Selge on aga see, et kuni naine (isegi täitsa pöörane, võimukas, ahne jne) pakub head seksi, seni võib ta meest üsna pikalt oma lõa otsas hoida.

Kas sina oled pigem hea või pigem paha tüdruk?