Naine kirjutab, et ta on alati tahtnud abielluda ja mees on sellest täiesti teadlik. Neil on olnud sellel teemal mitmeid vestlusi ja mees on alati toonud vabanduseks, et neil ei ole piisavalt rahalisi vahendeid ja siis ei olegi ju mõtet abielluda.

Kuid eelmisel suvel, kui suri naise vanaema, sai naine päranduseks 20 000 dollarit. See on suur summa, mille eest mees saaks vabalt teha abieluettepaneku, nad saaksid abielluda, käia pulmareisil ning raha jääks ikkagi veel päris palju alles.

"Enne jõulupühi näitasin ma oma mehele pilte sõrmustest, mis mulle väga meeldivad ja rääkisin, kuidas nüüd me saame endale kõike lubada. Ta küll ei öelnud selle peale eriti midagi, aga mulle tundus küll, et ta oli selle mõttega päri."

Naine eeldas, et mees palub ta kätt jõulude paiku. Oodatud ettepanekut aga ei tulnud ja peale naise oli pettunud ka terve naise perekond.

Naine siis eeldas, et mees tahab olla eriti romantiline ja palub ta kätt vana-aastaõhtul, kuid võta näpust, ka siis ei tulnud oodatud ettepanekut.

Naine on nüüd väga kurb ega saa aru, mis toimub. Miks küll mees ometi ta kätt ei palu?

"Äkki ma peaksin ise oma mehelt küsima, kas ta abielluks minuga. See oleks veidi veider küll aga siis saaksin ma ju lõpuks kindel olla..."

Allikas: DailyMail