Kui teil juba kokku kolimise mõte on pähe tulnud, siis saad paljusid probleeme ennetada analüüsides seda, kuidas su kallim praegu elab. Tema korter räägib tema kohta nii mõndagi. Palju parem on tema teatud kiiksud kohe teada saada, mitte siis, kui te juba koos elate.

Paljastamegi nüüd nipid, kuidas oma peigmehe kodu paremini  “lugeda”. Ära jäta ka hoiatusi kahe silma vahele.

Detailideni viimistletud stiilipuhas kodu

On hea, kui mehel on kindel stiil, mis puudutab sisekujundust. Aga kui tal on iga eseme ja iga dekoratiivse elemendi jaoks oma kindel koht, kuhu ta eseme igal võimalusel tagasi asetab, siis võib tegemist olla kontrollifriigiga. Kui tema korterit kaunistavad kallid maalid ja antiiksed mööbliesemed, võib see näidata, et see mees on pretensioonikas ja nõudlik. Enamik mehi ei tea tegelikult sisustustrendidest tuhkagi — aga kui sinu mees teab, siis vaevalt ta oma eelistustes enam järeleandmisi teeb, nii et sa pead järele mõtlema, kas sulle üldse sobib tema stiil. Sest arvata on, et ega sul teie ühist kodu eriti kujundada ei lasta.

Korralikult viimistlemata ja alati kergelt segamini korter

Põhjus, miks su peikal on kodus lademes vana ja katkist mööblit ning tööriistu, võib olla see, et tal pole piisavalt raha. Teine võimalus on see (eriti juhul, kui on ainult vana pahn, aga tööriistu ei paista), et ta on lihtsalt pretensioonitu ja teda ei huvita väga, milline ta kodu välja näeb. Sellel on ka positiivne pool: ta ei ole liiga nõudlik, ta ei vaja palju, et end mugavalt tunda — ta on positiivne. Mööbel on tema jaoks lihtsalt mingid asjad, mida saab igal hetkel välja vahetada. Karta on, et kui te ühist kodu looma hakkate, siis pead kogu sisekujunduse sina paika panema.

Armas ja mugav, kuigi veidi korratu korter

Su kallim on loominguline ja talle meeldib eksperimenteerida — sest mugavus ei tule iseenesest, see on hoolega loodud. Kui sa vaatad selle korteri detaile ja märkad, et seal on palju traditsioonilisi ja tavalisi asju ja mööbliesemeid, aga neid on rõhutatud stiilsete või koguni ekstravagantsete elementidega, siis võid õnnelikult ohata: kui te hakkate oma ühist kodu looma, on ta avatud ka sinu ideedele ja te loote koos parima paiga, kus olla.

Allikas: Her Beauty