Teadlased on juba aastaid avastanud, kuidas inimese keha reageerib, kui ta on koos kellegagi, kellega tekib tugev side. Kuna tegemist on unikaalse sidemega, võib keha tõeliselt tähelepanelikult järgides märgata nii mõndagi põnevat. Saa teada, missuguseid märke sinu keha annab, kui oled koos Selle Õigega.

Sa oled siiralt õnnelik

Sa oled silmnähtavalt õnnelik, kui oled koos inimesega, kellega sul on tugev side. Sa ei tunne end närviliselt ning suudad olla üdini sina ise. Tunned end turvaliselt ja rahulolevana.

Tunned tema suhtes füüsilist tõmmet

Kui asi puudutab tõsist suhet, ei saa füüsilise tõmbe osas järeleandmisi teha. Kui oled leidnud kellegi, kes sulle tõeliselt meeldib, võid kindel olla, et sinu keha annab sellest märku. Seda tunnet on raske ignoreerida ning võid kindel olla, et ükski teine inimene ei avalda sulle sellist mõju.

Kui olete koos, tunned end sooja ja avatuna

Kui oled selle inimesega koos, ei tunne sa end ebakindlalt ega teki vajadust endasse sulguda. Tunned end üheaegselt nii mugavalt kui vabalt. Sinu keha pole pinges ja sa ei pea oma sõnu otsima.

Võid olla tõeliselt sina ise

Kui oled koos inimesega, kellega oled kokku loodud, ei tule sulle mõttessegi, kas ta võtab sind sellisena nagu sa oled. Sa võid temaga olla just sina ise ning seda igal võimalikul viisil. Kuigi sa ei pruugi tavaliselt nii haavatav olla, siis näitad sellele inimesele endast ka neid pooli, mida mitte keegi teine varem näinud pole.

Sind lummab tema lõhn

Tema nuusutamine aitab sul lõõgastuda. Tema lõhn tõmbab sind ligi, kuna see võrdub sinu jaoks turvalisusega. Just see on üks selgemaid märke, et oled koos inimesega, kellega sul on purunematu side.

Kallistamine on teie jaoks sama loomulik kui hingamine

Tundub, et te ei saa kunagi üksteisest küllalt. Te veedate pidevalt aega koos ning seda nii lähestikku kui võimalik. Mida sügavam on teie side, seda olulisemad on sinu jaoks tema puudutused.

Sa mõtled temast pidevalt

Kui oled koos kellegagi, kes sulle väga meeldib, on ta pidevalt sinu mõtetes. Kuigi võid mõelda, et tegemist on vaid värske armumise sümptomiga, võib see kaua kesta.

Sinu kõhutunne ütleb, et just tema on See Õige

Kõhutunne suudab alati märku anda, kui oled armunud. Kui tunned, et keegi ei ole sinu jaoks õige, usalda seda sisetunnet. Sinu kõhutunne teeb vägagi selgeks, kas oled koos kellegagi, kes on sinu jaoks õige. Usalda oma keha ja pane tähele, kuidas füüsiliselt reageerid, kui kellegagi koos oled. Sinu kõhutunne juba ei valeta.

Allikas: awarenessact.com