1. Haiguses ja tervises…

“Olime kolm aastat abielus olnud, kui tuli välja, et ma hakkan oma nägemist kaotama. See lõpetas meie niigi nõrgaks jäänud suhte ja kolme kuu pärast oli mu naine minu juurest läinud. Ma ei saanud enam autot juhtida ja pidin kolima majja, kust ma sain tööle jalgsi minna. Kui ma vaatan sellele ajale tagasi, siis ma imestan, et ma hulluks ei läinud. Tegelikult tegi ta mulle teene, ma olen nüüd palju õnnelikum. Ta ei olnud see õige ja tema lahkumine muutis mind paremaks inimeseks.”

2. Tuleb alla võtta…

“Mu naine võttis kümne abieluaastaga juurde üle 70 kilo. Ma ei hurjutanud teda kunagi, vaid toetasin teda tema püüetes kaalu alandada. Ühel päeval proovisin oma kooliaegset jakki selga ja see oli mulle väikseks jäänud — olin ise 7 kilo juurde võtnud kümne aastaga. Mainisin naisele, et tuleb uus osta. Naine aga käratas, et ei osta me mingit tobedat uut jakki, hoopis alla pead võtma!”

3. Elu mikroskoobi all…

“Mu mees tuli ükspäev minu juurde mu pangaväljavõttega, kus olid alla joonitud kõik karastusjoogid, mis ma olin MacDonaldist ostnud — mul on selline töö, et pean kogu aeg ringi jooksma, seega tuleb seda ette. Lõpetasin selle suhte, sest ma ei soovinud enam elada mikroskoobi all.”

4. Pole tööd, pole motivatsiooni…

“Mu mees kaotas töö. Ta hakkas hoolega uut tööd otsima, nägin, kuidas ta kodus pabereid täitis. Kuid ühel päeval ma leidsin kõik täidetud avaldused tema autost — ta polnud neist ühtegi ära saatnud…”

5. Erinevad kired…

“Mu mees vihkas reisimist ja matkamist. Ma mäletan, kui olin puhkusel oma kodulinnas ja käisin oma lapsepõlvesõpradega matkamas, kes olid omavahel paar. Vaatasin neid, kuidas nad kahekesi seda kõike nautida saavad ja teadsin, et mina oma mehega ei saa seda kunagi teha… Sain aru, et ma ei taha enam temaga koos olla.”

6. Suhted lastega…

“Mu mees hakkas mu pojaga eelmisest abielust õelalt käituma. See on asi, millest ei saa mööda vaadata. Lõpetasin selle suhte kohe.”

Allikas: Woman’s Day