Kuigi loo peategelane on olnud oma mehega koos kolm aastat ja nende omavahelised suhted on väga head, ei suuda mees naise sõnul teda magamistoas piisavalt rahuldada ja seetõttu ongi vaja orgasme mujalt otsida.

"Seks on etteaimatav ja minu jaoks pisut igav, kui nüüd päris aus olla," selgitab ta. "Ma läksin hiljuti kontorisse tööle tagasi ja jäin ühel õhtul oma ülemusega peale tööd lobisema. Ta on 35aastane, lahutatud ja hetkel vallaline. Saame väga hästi läbi ja peale mõnda nädalat, kui olin teda ainult Zoomi vaheldusel näinud, oli hea teineteist taas silmast silma näha. Otsustasime minna kohvile ja istuda kontori lähedale parki. Tegime seda paar korda veel ja siis pakkus ta välja, et läheksime hoopis tema juurde kokteilitama."

Kuigi naine esialgu kahtles, sest tegemist on siiski ta ülemusega, rääkis viimane ta ära. "Astusime uksest sisse ja ta suudles mind kohe huultele. Sellele järgnes kõige suurepärasem seks ja oleme peale seda paar korda veel nii kohtunud, alati tema korteris," pihib naine. "Ma tunnen end temaga koos suurepäraselt ja seks on alati fantastiline, aga kui koju oma poiss-sõbra juurde naasen, tunnen end väga süüdi. Tal pole aimugi, mis toimub. Ta usaldab mind ja mulle ei meeldi talle nii valetada. Tahaksin ta oma bossi pärast maha jätta, aga ma pole kindel, kas mu ülemus tahab midagi tõsist ja ma ei tea, kuidas temaga sellest rääkida..."