Olen pea pool aastat kasutanud suhtlusportaali MeetMe, kus on paljudest paikadest ja rahvusest inimesi. Muidugi toimub seal tšättimine inglise keeles. Ullatav on näiteks see, et paljud mehed seal ei oskagi inglise keelt rohkem kui ,"hi" või "hello" ja "ok".

Kuid seal leidub ka selliseid, kes alustavad suhtlust viisakalt,et nemad otsivad vaid tõsist suhet ja tahavad tutvuda ja et tahaks teineteist tundma õppida rohkem jne.Kusjuures sellist isegi riikide vahemaa ei häiri. Ütleb sellepeale, et ,"kui on tõsine soov, siis vahemaa pole mingi probleem". Kuid mõne aja pärast ei tule selliselt "tõsise suhte otsijalt" enam mingit vastust. Ise on portaalis sees, kuid enam sõnumitele ei vasta ja ei mingit selgitust enam. Mõni isegi lambist blokib ära ka.

Mõne puhul tundub fotode järgi sümpaatne isik olevat, kellele siis ise saab esimesena kirjutatud. Räägid pika jutu maha, et kust pärit, mis põhjusel seal portaalis, temalt ainult vastuseks "ok" ja ei midagi enamat. Miks ometi mehed valetavad, et tõsist suhet otsivad, kui tegelikult nad ei otsi seda?!

Tundub, et tegelikult ei vasta ka see tõele, et vahemaa polevat mingi probleem. Kuidas nt Ameerikast pärit mees saab Eesti naisega kokku, kui vahemaa on NII suur? Ka Rootsi on küllaltki kaugel Eestist, rääkimata Norrast ja Taanist ja Inglismaast!

Kuna Eesti mehed pole enamasti kenad ja on alkohoolikud, siis pole ju mingi ime, et tahaks leida kedagi hoopis kaugemalt. Kuid need, kes algul viisakate kirjadega lubavad, et vahemaa polevat mingi probleem, ei vasta ju peatselt enam või blokivad lihtsalt ära, et enam nendega ühendust ei saaks.
Tõesti, täiesti masendav mõelda!

Kirjutage Naistekale oma kogemustest: kas keegi on suhtlusportaali kaudu välismaalasega tõsise suhte loonud?