Minu lugu sai alguse kaks aastat tagasi, kui läksin lahku noormehest, kellega olin koos elanud 7 aastat. Aastad täis harmooniat, armastust, usaldust, hoolimist — nii arvasin vähemalt mina, sest minu jaoks oli kõik täiuslik. Olin armunud ja õnnelik! Mul oli keegi, kelle eest hoolitseda, keda õhtuti koju oodata, inimene kellega ma tahtsin luua oma pere!
Seda kõike õhtuni, kuni sattusin peale oma elukaaslase ja tema sõbra msn-i vestlusele. Msni-i vestlus suleti kiiresti, sest see mis seal jututeemaks oli, ei olnud mõeldud minu silmadele. Ka mingit täpsemat selgitust ma sellele ei saanud, mis panigi mind suure küsimärgi ette. Otsustasin välja uurida, mida minu elukaaslane minu eest nii kiivalt varjab ja miks minu küsimused ta nii endast välja viisid.

Usaldus ei viinud sihile, nuhkimine andis tõe

Ma ei ole kunagi olnud selline naine, kes oma mehe järgi nuhiks, või luuraks. Usaldus ja austus teineteise vastu on alati olnud mulle väga olulised. Kuid mingil põhjusel käskis miski minu sees ja peas teha just kõike seda, et saada rahu ja vastused oma küsimustele.

Järgmisel päeval töölt koju jõudes otsustasin kõigepealt uurida lähemalt meie sülearvuti sisu. Ei midagi huvitavat… Avasin interneti. Viimati külastatud lehed… Samuti ei midagi huvitavat. Pikemalt mõtlemata avasin elukaaslase e-maili postkasti. Ja seal see oli… Kõik see, mida ma ei oleks kunagi osanud oodata — TEINE NAINE! Kõik see, mis sellel hetkel toimus minu peas ja minu sees, seda ei saa sõnadesse panna. Kõik minu unistused ja tulevikuplaanid purunesid tuhandeks killuks! Kui sellel hetkel oleks minu ees seisnud see teine naine, ei oleks ma oma tegude eest vastutanud. 

Teadsin, et pean rahunema ja säilitama külma närvi selleks ajaks kui elukaaslane koju jõuab, seda ma ka tegin. Võtsin ta sooja südame ja embusega vastu, sest teadsin, et see saab olema viimane kord hoida teda oma käte vahel.
Midagi aimamata, läks ta vannituppa end peale tööpäeva värskendama. Kasutasin seda hetke ära, ning avasin ta telefonis sõnumid. Kõik see seisis seal must-valgelt — TEINE NAINE! See südametu mõrd, kes röövis minult minu unistused ja tuleviku! Ta teadis minu olemasolust, sellest, kui kaua olime meie juba koos olnud ja mis plaane tegime tulevikuks, või siiski, mis plaane tegin mina tulevikuks.

Miks inimesed, keda me armastame, teevad meile haiget?

Ma ei tahtnud teada, kui kaua oli kogu see asi minu selja taga toimunud, ei mingeid detaile, mitte midagi. Ma olin andnud endast kõik, et see suhe toimiks, mis jäi minu endisel elukaaslasel puudu, ma ei teadnud ja ei soovinud ka teada saada.
Minu ainuke soov oli, et ta koliks järgmisel päeval välja. Seda ta ka tegi.
Tol ööl ööbisin õe juures. Järgmise päeva õhtul ootas mind kodus ees tühi tuba…
Mul läks aega, enne kui suutsin end kokku võtta, põrandalt tõusta ja pisarad pühkida, kuid ma tõusin ja peas oli vaid üks mõte — miks?! Miks inimesed keda me armastame, teevad meile varem või hiljem kõige rohkem haiget?
Sellele küsimusele olen ma vastust otsinud juba üle aasta.
Te küsite, kuidas?
Ma vastan, kuidas. Nüüd olen mina see „Teine Naine”! 

Tegin tagasi — kohtusin meestega, kel kodus naine ja lapsed

Jah, ma otsustasin välja uurida, miks mehed oma naisi ja peresid hülgavad, petavad ja valetavad.
Algus oli raske, sest teadsin, et mehed kellega kohtun, neil on kodus naine, kes neid armastab, täpselt nagu mina armastasin kunagi oma meest. Kuid ma jätkasin! Ajapikku kadusid need süümepiinad, et lõhun kellegi suhte, pere, kodu. Ma nautisin seda kõike! See muutus justkui haiglaseks mänguks, millest ei saanud isu täis.
 Hakkasin aru saama, miks mehed nii teevad ja miks naised on nõus olema see „Teine Naine”.
Mehed- nende teguviisidest ja mõttemaailmast päris täpselt siiski ei suuda vast keegi kunagi aru saada, sest nad ei saa isegi aru mida nad täpselt tahavad. Jooksevad mitme heinakuhja vahet ja ei tea millist valida. Siin on hea ja seal on hea.
Oma naine, kes sind kodus ootab, tema on alati olemas, ei mõista sind hukka, triigib su pesu, valmistab sulle õhtusöögi, kasvatab lapsi, hoiab kodu puhtana ja õhtul voodi soojana.
Hea ja kindel koht, kuhu minna.

Oma naine on alati käepärast, teise naisega saab mees lõõgastuda

Vastupidiselt on aga see „Teine Naine” just see inimene, kelle juurde minnes laseb mees end tõeliselt lõdvaks. Ei mingit näägutavat naist, kes vingub, et sokid on laiali, miks piima ei toonud või miks mees unustas tähtpäeva. See kõik viskab ühel hetkel üle ja siis tulebki mängu „Teine Naine”.
„Teine Naine” on justkui vabadus mehe jaoks. Ta võtab mehe alati soojalt vastu, ei nääguta ja mis kõige tähtsam-pakub mehele sellist voodielu, millest tema oma naine isegi und ei oska näha!
Mees ei julge alati oma naisele tunnistada oma salajasi fantaasijaid, sest enamus naisi naeravad nad kas välja või ei ole lihtsalt nõus! Vahest on need fantaasijad tõesti vägagi ehmatavad, kui mitte haiglased, kuid keegi peab ju neid toestama koos mehega ja seega, kui oma naine seda ei suuda, siis suudab keegi teine.
Kui mees saab kõike seda ja rohkemgi veel, kuskilt mujalt, siis varem või hiljem võivad tekkida tunded ja nii jäetaksegi oma vana elu maha.

On mehi, kes lihtsalt tahavadki oma voodielule vürtsi anda, sest kodus jääb midagi puudu, ei mingeid tundeid, lihtsalt seks!
Teised aga soovivad lihtsalt head seltskonda, suhtluskaaslast, kellele rääkida oma raskest ja tüütust päevast, sest oma naine kodus teda kuulata ei viitsi. Lihtsalt olla ja nautida õhtusööki, ning siivutuid pilke.
Kui paljud naised lasevad oma voodielu kodus käest, sest lapsed on perre sündinud, või tööpäev oli pikk ja väsitav ja muidugi tüüpiline „peavalu”. 

„Teine Naine” olla ei ole sugugi halb. Mehed hellitavad ja poputavad sind lõpmatuseni. Kingitused, lilled, romantilised spa puhkused, reisid, lõputu hulk üllatusi ja mis veel parem — taskuraha. See kõik tuleb välja teenida ja „Teine Naine” teab, kuidas seda teha. Ma ei pea end lõbunaiseks või prostituudiks. Samuti ei ole ma pikajuukseline blond, kes kaunistab end pikkade küünte ja ripsmetega. Ma olen lihtne ja tavaline naine.
Seega on ka see arusaam vale, et mehed hüppavad vasakule just selliste naistega. Ei, üldsegi mitte! Mehel võib kodus olla just selline „tuunitud” naine, kuid ikka läheb ta mujale.
Põhjus on hoopis muus. Põhjus on just kodus ja naises endas, kes sind seal ootab!   

Metsik ja rutiinivaba seks hoiab mehe kodus!

Inimesed, kes süüdistavad oma suhete purunemisel just teisi, peaksid avama oma silmad, seisma peegli ette ja küsima endalt, mida nad suudaksid veel oma kaaslasele pakkuda.
Unusta argipäev, pesemata pesu, ostmata jäänud piim, magamata ööd lapse pärast, arusaamatused tööl ja lase end vabaks! Mine koju ja üllata oma kallimat just millegi sellisega, mida ta sinult kõige vähem ootab! Pits ja sats ei ole alati see, mida su kaasa sinult ootab! Kaota piirid ja lase meeled valla!
Saada talle seksikaid ja siivutuid sõnumeid, pildista enda kõige seksikamat kehaosa ja saada see talle. Muuda ta armukadedaks, ning kui vaja siis kasvõi valeta talle midagi. Su mees näeb, et tal on konkurentsi! Vii oma voodielu magamistoast välja, vii see kodust välja!
Kui sa ei julge ennast avada ja uusi asju kogeda oma mehega, siis kellega veel? Kui ei tee seda Sina, teeb seda keegi teine! Ja siis on hilja mõelda, mis jäi tegemata ja mis oleks võinud teha teisiti!

Samuti, ei ole mõtet süüdistada seda „Teist Naist” selles, et mees su maha jättis! Ei, see „Teine Naine” lihtsalt andis su mehele seda, mida sina ei andnud!
Ka mina tean nüüdseks, mida mina selle 7 aasta jooksul valesti tegin. Ma olin suurepärane perenaine ja ka voodielu oli hea, kuid kunagi ma ei ületanud piire ja ei lasknud oma magamistuppa just seda särtsu. Nüüd on hilja sellele mõelda, kuid vähemalt tean, mida ma tulevikus väldin — rutiin ja piirid!

Nüüd on aeg Sinul tõusta oma mugavalt toolilt või diivanilt ning valmistada ette oma mehe jaoks üks seksikas, pöörane, ootamatu ja kui vaja ka raevukas ja jõuline õhtu!  Unusta end ja naudi seda, mida inimkeha nautida suudab! Kui vaja, laenuta pronofilm ja kasuta nähtut oma mehe peal!
Siis ei teki olukorda, kus ühel päeval avastad, et „Teine Naine” on ära võtnud sinult sinu kõige kallima vara! Sinu pere!