Siin on mõned head soovitused selle mitte nii toreda vestluse läbi viimiseks:

Tunnista, et see on piinlik

Olgem ausad, tegu ei ole just eriti seksika ja ahvatleva teemaga. See ongi veider ja imelik asi, millest vestelda, aga kuna su elu sõltub sellest, siis tuleb lihtsalt ära kannatada. Ütlegi: “Ma tean, et sellest tuleb nüüd imelik vestlus, aga mind testiti pool aastat tagasi ja ma pole pärast seda kaitsmata vahekorras olnud. Millal sina viimati ennast testida lasid?” Kui vastus on siiras “hiljuti ja pärast seda ei ole ka mina kaitsmata vahekorras olnud,” on väga hea, aga järgmine küsimus peaks ikkagi igal juhul olema: “Millal sa uuesti testima lähed?”

Ära võta teemat üles magamistoas

See ei ole vestlus, mida pidada siis, kui olete mõlemad juba ihast hullumas ja riidest lahti. Igal pool mujal peale magamistoa ja igal muul ajal peale seksieelse hetke on okei. Peaasi, et te olete täiesti omaette, keegi ei sega, õhkkond on mõnus ja mõlemal tuju hea.

Näiteks autosõit on suurepärane aeg, sest siis ei pea te teineteisele otsa vaatama, aga olete piisavalt lähestikku, et õhkkond oleks intiimne.

Ära venita pikalt

Pole mõtet hakata kolmeminutilist sissejuhatust tegema või kuidagi vihjamisi emotikonide või gif-idega märku andma, mida sa öelda tahad. “Tee testid, tõesta, et oled puhas ja siis võime kondoomi ära jätta!” peaks olema su väga üheseltmõistetav sõnum.

Ütle näiteks: “Ma usun, et seksuaaltervis on ka sinu jaoks väga oluline, seega lähme koos testima.” või “Muide, ma lasin naistearstil käies testid teha ja ma olen puhas, kuidas sinuga lood on?!”

Kui teema ikka veel liiga imelik tundub ja sa kahtled, kas peaksid üldse sellest rääkima, mõtle sellele, et kui kõik kahtlused on eemaldatud, on seks sada korda parem! Naise orgasm algab peast — kui sa tunned ennast partneriga turvaliselt, hoitult ja armastatult, on sul lihtne lõõgastuda ja nautida. Pidevalt näriv kahtlus oma tervise pärast küll mingit head kliimat ei tekita!

Nii et võta süda rindu ja lihtsalt küsi, eks?!

Allikas: Glamour