Ja kui ideed on totaalselt otsas, tuleb meie nimekiri tegevustest ehk appi:

1. Minge raamatupoodi!

Raamatupoodides lihtsalt on midagi romantilist ja miks mitte haarata siis kohvikust kohv ja avastada uusi raamatuid ning panna koos kokku nimekiri raamatutest, mida suve jooksul lugeda. Või ehk satute sinna just sellisel õhtupoolikul, kui esitletakse mõnda uut raamatut ja autor ise on ka kohal?!

Naistekas soovitab sul külastada Rahva Raamatu uut restorani Telliskivi loomelinnakus, kus on olemas nii raamatupood kui ka restoran. Nii saate esmalt ägedaid raamatuid avastada ja siis juba mõnusa õhtusöögi süüa. Või kui sul kaaslast ei ole, saad poest mõne raamatu välja valida ja seda klaasikese veini saatel nautida.

2. Avastage tänavatoitu!

Selle asemel, et minna mõnda elegantsesse restorani, mis teie rahakotti augu teeb, minge nautige hoopis tänavatoitu. Mõnel nädalavahetusel toimubki erinevates kohtades üritusi, kus food truck’idest head ja paremat osta saab, aga kindlasti leiab neid ka muul ajal. Tasub vaid Facebookist otsida ja oma lemmik leida. Veel üks boonus: festivalidel ei pea kumbki tegema kompromissi ja saab süüa just seda, mida tema tahab.

3. Külastage botaanikaaeda

Millal sa viimati seal käisid? Botaanikaaias on lõbus, sest esiteks olete te värskes õhus, teiseks on võimalik pakkida kaasa piknikuks vajalikud asjad (head juustu, küpsiseid, maasikaid, saiakesi või muud head ja paremat) ning lihtsalt ilusas keskkonnas teineteise seltskonda nautida.

4. Avastage mõnda uut piirkonda

Olgu selleks siis mõni küla, linnaosa või loodusrada, kindlasti on kohti, kus sa veel käinud ei ole. Kui otsustate linnaosa kasuks, valige koht, kust alustada — olgu selleks siis baar, kohvik või restoran ning tehke aeg-ajalt pause järgmistes kohvikutes või poekestes.

5. Olge turistid

Ka oma kodulinnas on võimalik nii mõndagi toredat ära teha. Näiteks Naisteka peatoimetaja Keilit käis möödunud suvel koos elukaaslasega Hop On Hop-Off Tallinn bussidega sõitmas ning sai oma kodulinna kohta mitu uut asja teada. Häid ideid, mida oma kodulinnas avastada, leiab vaatamisväärsusi guugeldades.

6. Rentige linnarattad

Kui ilm on soe ja ilus, võite alati rentida linnarattad, mida leidub mitmes piirkonnas või ajada enda rattad kuurist välja ja lihtsalt ringi sõita. Lisaks tegevusele on see ka trenni eest!

7. Laadale!

Suvel toimub Eesti peal mitmeid erinevaid laatu ja garanteerime sulle, et igal laadal on midagi erilist ja lõbusat. Vaata Maalehe laadakalendrist, mis parasjagu toimub või broneeri juba mõni järgnev nädalavahetus laadale minekuks ära.

Allikas: The Everygirl