Kaklete absoluutselt kõige üle
Me kõik tülitseme. Ja mõned paarid teevadki seda sagedamini kui teised. Kui sa aga nokid iga väiksema detaili kallal, siis võib see olla paraku märk sellest, et te ei ole kokku loodud.

Su tööpäevad muutuvad aina pikemaks
Mäletad veel seda, kui tahtsid iga vaba hetke kallimaga veeta ja pärast tööpäeva lausa kibelesid koju? Kuid nüüd veedad aina pikemaid päevi tööpostil, sest sa ei tea ühtegi põhjust, miks peaksid tema juurde ruttama. Kas see ei tundu sulle veidi kummaline? Kodu peaks ju su kindlus olema.

Sulle käib kõik närvidele
Keegi pole ideaalne ja seni leppisid sa ka armsama iseärastustega. Kuid nüüd tahaksid iga kord karata talle kõrri, kui kuuled teda matsutamas või suu lahti haigutamas. Ja see pole veel sugugi kõik! Ta ei oska isegi kingapaelu siduda või telefonile normaalse häälega vastata.

Sa ei taha seksida
Suhte alguses tahaksid igal võimalusel hüpata kallimaga voodisse. See on normaalne, et aja jooksul peatub veidi ka hoog, kuid kui sa üritad igal võimalusel leida põhjuseid elukaaslasega mitte seksimiseks, siis … Ehk ei ole ta ikkagi „see õige“?

Tahad ainult sõpradega aega veeta
Sõbrad ei tohiks suhtesse astudes kuhugi kaduda. Küll aga tundub see kummaline, kui tahad veeta iga vaba sekundi just nende, mitte kallima seltsis. Et saaks võimalusel enda „suhte iseärasustest“ rääkida.

Sulle meeldib võõrastega flirtida
Eks me kõik unista teinekord mõne imelise näitlejaga kohtingule minemisest, kuid sulle peaks tekitama muret see, kui üritad ajada n-ö liini kõigi vastassoo esindajatega. Mõtle, kui su kallim seda pealt näeks! Kuidas ta end tunneks?

Sa ei taha end tema nimel ohverdada
Armastus juba kord on selline, et pead teinekord tegema asju, mida ehk nii väga ei tahaks. Noh, näiteks pead „ohverdama“ terve laupäeva pärastlõuna armsama lellepoja sünnipäevale selle asemel, et mõnuleda spaas. Siiski on ohumärgiks see, kui sulle ei lähe enam ükski kallima palve korda ja keeldud neid täitmast.

Sa ei näe ühist tulevikku
Nii, kujuta end kallimaga viie, kümne või kahekümne aasta pärast koos. Sulle tundub see võimatu? Siis peaksid ehk suhtele lõpu tegema.

Allikas: Women's Health