Jah, nad tunnevad end seda tehes kohutavalt. See rebib nende südamed välja, aga nad on valmis seda tegema. Nad võtavad kogu oma julguse kokku ja jätavad maha need mehed, kellega neil on ühised lapsed, kodu ja elu.

Põhjuseid selleks on mitmeid, aga üks neist on kõige karmim: naised lahkuvad, sest mehed lihtsalt ei ole nende jaoks olemas. Nad on tööl, mängivad golfi või telekamänge, vaatavad telekat, käivad kalal… Seda nimekirja võib veel pikalt jätkata.

Nad ei ole halvad mehed, nad on head. Nad on suurepärased isad ja toetavad oma perekonda. Nad on meeldivad inimesed. Aga nad võtavad oma naisi liiga loomulikult. Nad ei ole nende jaoks olemas.

Vahel hirmutab see mõte naisi, vahel ajab nutma ja ka mehed võivad nüüd vihastada, aga te ei tohi võtta oma naisi kui oma omandit. Nad ei võlgne teile oma hinge, vaid te peate selle välja teenima ning kõige parem viis selleks on olla oma naise jaoks olemas. Su naine tahab sulle rääkida asjadest, mis talle kõige olulisemad on ja ta tahab tunda, et sa teda ka kuulad. Mitte ei nooguta viisakalt või ei hakka teda maha rahustama.

Ka kiire seks või suvaline käperdamine pole piisav. Su naine tahab tunda, kui väga sa teda armastad ja ihaldad. Kas tunned enda sees olevat kirge? Kas sa suudad seda ka oma naisele näidata? Ja mitte ainult iha seksi vastu, vaid ka kirge elus olemisest? See on kõige kütkestavam asi mehe juures. Kui sa oled selle ära kaotanud, siis miks? Kuhu see kadus? Uuri välja ja leia see taas üles!

Kui arvad, et sina pole üks neist meestest ja oled oma naise jaoks olemas, proovi teda kuulata. Kas su mõte läheb hulkuma? Pane tähele! Kui sa vaatad teda, kui südavale tema sisse sa näed? Vaata uuesti ja vaata sügavamale!

Kui ta sind vaatab, siis vaata vastu ja pikemalt kui tavaliselt. Kauem, kui on n-ö mugav ja kui ta küsib sult, et mida sa teed, ütle: “Ma proovin su sisse näha. Mind huvitab, mis su sees toimub. Pärast kõiki neid aastaid tahan ma jätkuvalt teada, kes sa selline oled.” Aga ütle seda ainult juhul, kui sa tead, et see on tõsi.

Puuduta oma naist kogu oma tähelepanuga. Enne, kui oma käega teda puudutad, tunneta ka sensatsiooni oma sõrmeotstes. Pane tähele, mida sa tunned, kui su sõrmed teda puudutavad. Mis juhtub sinu kehaga? Mida sa tunned? Pane seda kõike tähele ja räägi ka talle.

Olgu, sul on kiire. Sul pole kõige selle jaoks aega. Kuidas oleks viie minutiga? Viis minutit iga päev. Kas sa saad sellega hakkama? Me ei pea silmas ekstravagantseid õhtusööke ja kohtinguid (kuigi ka need mõjuksid hästi). Me räägime viiest minutist iga päev, et olla oma naise jaoks 100-protsendiliselt olemas. Kas sa saad sellega hakkama? Me arvame, et kui sa kord alustad ja n-ö “maitse suhu saad”, ei suuda sa enam lõpetada.

Allikas: YourTango