Kui tahate loogilist vastust, siis see oleks- PUHAKE ja ärge laske ennast teistel mõjutada igasugu maisetest ahvatlustest. Olge sel päeval parem kodus ning nautige vaikust enne pulmapäeva melu. Kui aga vastata nii, et see ka kõigile poissmeeste ja tüdrukute õhtu korraldajatele meeldiks siis...

Meie nõuanded.
Loomulikult tulevad parimad ideed ikka teilt endilt, aga siis on meiepoolne kollektsioon erinevaid ideid mida teha. Põhiline mida, meeles pidada: tehke midagi sellist, mis Teile eluks ajaks meelde jääb.

Meie poolt pakutavad ideed on järgnevad:

1. Minge metsa...ja seda ütleme me täiesti tõsiselt- võtke oma seitse kompsu ning minge linnast välja kuskile ilusasse kohta ja seda koos parimate sõpradega.Grillige liha ja jooge veini ning nutke vanu häid aegu taga. Kui teil endal ei tule ükski ilus koht meelde küsige meilt ja me anname nõu.

2. Minge metsa ja tehke midagi erilist...näiteks mängige 2 päeva paintball-i- piisavalt segane ja elamusterikas tegevus. Õhtul grillige liha ja nutke vanu häid aegu taga ning näidake üksteisele sinikaid mis olete paintball-i mängust saanud.

3. Üürige jaht ja minge paaripäevasele reisile...natuke kallim tegevus kui eelmised, aga purjetamise puhul on garanteeritud, et "see pidu" jääb meelde, sest te lihtsalt tõmbate mõneks päevaks juhtme seinast välja. Kõige lähem ilus saar kuhu minna oleks, on Naissaar koos oma militaarrajatiste ning VAPUSTAVA rannaga.

4. Ärge tehke pidu, vaid minge kuskile heasse restorani, kus oleks võimalik korraldada gurmaanide õhtu e. maitmisõhtusöök, kus iga söögi kõrvale kuuluks spetsiaalselt selle toidu maitset esiletoov vein. Kui te ka olete seda ennem kogenud, on meeldejäävus ikkagi garanteeritud.

5. Tehke sigarinautimise õhtu...sobib eriti meestele, aga miks mitte ka naistele. Tallinnas on lõpuks avatud ka sigarimaja ning nagu on kuulda, see ei jää viimaseks.

6. Tehke midagi sellist mida te varem ei ole teinud ja mida peale abiellumist ei tee ka, pakkuda julgeks ellujäämiskursustest kuni Indias elava Sai-Baba külastuseni välja, aga inimesi on maailmas palju ning kõik nad on erinevad, nii et eks te tea ise paremini. Aga...kui te meiega ühendust võtate ja oma muret kurdate ehk oskame kuidagi aidata.

Nüüd ka väikesed soovitused ja nõuanded "selle peo" korraldajale, et teil ka lihtsam oleks !!!

Meie nõuanded "selle peo" korraldajale:

1. Mõelge, mida te tahate selle õhtuga saavutada. Kas seda, et pulmad jäävad järgmine päev ära või siis seda, et pruut või peigmees tunneksid ennast oma parimate sõprade seas pagana hästi. Vastavalt sellele tehke ka programm. Tavaliselt küsitakse meilt, et mida teha sellel õhtul... Tehke mida iganes sündsuse piirides, peaasi et oleks lahe ja huvitav õhtu. Jätke meelde, et see on tulevaste abikaasade viimane üksi peetav pidu, järelikult on neil õigus teha mida nemad tahavad. Kui te olete neile välja mõelnud midagi sellist, mida nad ei taha teha, siis ärge mossitage, vaid laske neil olla.

2. Ärge võtke eeskujuks mõnda telekast nähtud filmi. Esiteks, on need enamasti väljamõeldud ja teiseks, ei tule teil nende naljade mugandamine välja. Vaata ka punkti number 8.

3. Soovitame soojalt jätta mängust välja intiimsed naljad (v.a. striptiis). Loomulikult minge striptiisi vaatama (nii pruut kui peigmees) - nalja saab seal igal juhul. Aga teavitage sellisel juhul oma programmist (ehk kuhu te lähete) ka tulevast kaasat, et mitte seal kokku trehvata.

4. Ärge tarvitage (liigselt) alkoholi. Võiksite pidada piiri alkoholi tarvitamisel (eriti mehed)- teil on vaja järgmine päev hea välja näha ning pohmas peaga see ei õnnestu. Loomulikult ei kehti see siis kui see õhtu tehakse nädala aega enne.

5. Arge ennast ära väsitage. Planeerige selleks ürituseks umbes 5 tundi, et mitte ennast ära väsitada (näiteks 18.00 kuni 23.00). Põhjus on sama mis eelmisel punktil- te peate järgmine päev hea välja nägema. Loomulikult ei kehti see siis kui see õhtu tehakse näiteks nädala aega enne.

6. Ärge minge oma autoga, vaid...taksoga või mingi muu transpordiga (vt. punkt 4). Alati olgu teil mõne taksofirma number käepärast (kui te loomulikult kuskil metsas pole). Iial ei tea kuhu ja millega te jõuda võite (isegi kui teil kogu üritus on täpselt planeeritud).

7. Ärge kutsuge palju inimesi vaid ikka ainult head ja väga head sõbrad! Veel parem kui nad kõik ka üksteist tunneksid. Jägige, et peole ei saabuks omavahel riius olevaid külalisi. Ja mis kõige olulisem , hoolimata tulevaste kaasade suurest armastuset ja austusest teineteise vastu, ärge kutsuge üksteist oma peole.

8. Toimugu "see pidu" vähemalt paar päeva enne pulmi ...
Laialdaselt on levinud arusaam, et "see pidu" peab toimuma 1 päev enne pulmi. Selle aluseks ongi need lahedad ameerika komöödiad, kus tõepoolest üritus toimub päev enne pulmi ja nalja hiljem kui palju .....

9. Fotografeerimine/Video. Mõned peod võib salvestada videolindile või jäädvustada fotodel, mõned, aga võiksid jääda elama lihtsalt meie mälestustesse. Kui te arvate, et selle peo sees on tekib momente, mida parema tuleviku huvides pole mõtet jäädvustada, jätke filmimine/pildistamine kavast välja. Kui olete aga otsustanud pidu jäädvustada, siis olgu vastutajaks keegi, kes suudab säilitada kainet mõtlemist ka väikese napsuga !
10. Kui nii pruut kui peigmees korraldavad "poissmeeste õhtu" samal päeval ja ühes linnas, siis kordineerige neid kahte pidu. Seadke asi nii, et need kaks peoseltskonda ei satuks oma teel kokku, sest siis kaob selle peo võlu ja salapära !!!

Loodetavasti leidsite eelnevast mõne abistava nõuande või meeldetuletuse ja "see pidu" möödub nüüd ladusamalt ja viperusteta. Kui te aga siit midagi meelepärast veel ei leidnud, siis anname meelsati ka lisakonsultatsiooni. Ikka selle nimel, et Teile endale jääks rohkem nautimise rõõmu.

Pidutsege hästi!