1. Aktsepteeri muutuseid

Kes väitis, et muutused on halvad? Tegelikult on muutused alati mingis mõttes head. Ja parim viis nendega toimetulekuks on nende aktsepteerimine. Kui sa oled terve elu olnud maja perenaine, siis nüüd pead arvestama sellega, et su lapsel on keegi, kes tema eest hoolitseb. Ja ta on osa sinu perekonnast — ära tekita talle tunnet, et ta seda pole.

2. Lõpeta võistlemine

Pea meeles, et teid seob üks mees — sinu poeg ja tema abikaasa. Te mõlemad armastate teda, seega oleks kuri panna teda olukorda, kus ta peab sinu ja oma kaasa vahel valima. Vahet ei ole, kumb teist teeb parema õunapiruka või kumb teist sinu arvates paremini aknaid peseb. Kõige olulisem on su poja ja tema naise õnn.

3. Ole tema perega meeldiv

Igal inimesel on oma pagas — perekond. Meie kõigi taust on erinev, seega on õigeks või valeks lahterdamine sellisel puhul keeruline. Ka sina ei tohiks seda teha. Võta oma poja naise perekonda kui puhast lehte — anna neile võimalus ja ole meeldiv.

4. Väldi sarkasmi

Su poja naine üritab kõigest väest sulle muljet avaldada. Kui sa tema tegemisi aga sarkastiliste kommentaaridega ilustad, siis võivad tulemusteks olla tülid ja ebameeldivused. Võib-olla ei taha ta enam sulle küllagi tulla. Rääkimata siis sellest, et ta oma lapsed sinu pilgu alla usaldaks.

5. Kohtle teda sel viisil nagu sa tahad, et su tütart koheldaks

Igal tüdrukul on raske astuda uude perekonda. Võta siis teda soojalt vastu. Käitu temaga nii nagu sa tahad, et käitutaks sinu enda lihase tütrega.