Lahutusadvokaadid ja perepsühholoogid on head nõuandjad, kui asi puudutab esimest kohtingut. Nende soovitusel peaks igal esimesel kohtingul küsima oma kaaslaselt järgnevaid küsimusi:

1. Kas sa oled abielus?

Mõnede inimeste arvates on see küsimus veider, või nad lihtsalt kardavad seda küsida. Kuid sellel, kas mees vastab: “see on keeruline”, “me hakkame lahutama”, või “ma olen vaba”, on suur vahe. Tee kindlaks, kas inimene, kellega soovid suhtesse astuda, on päriselt vaba või otsib seiklusi.

2. Kas sa teed hommikuti voodi ära?

See lihtne küsimus paljastab inimese prioriteedid — kas tema jaoks on olulisem aeg või puhtus? Samuti saab vastusega teada, kas kohtingukaaslane on pigem hommiku- või õhtuinimene.

3. Kas sa loed arvustusi või usaldad oma sisetunnet?

See küsimus aitab lihtsalt defineerida, kas sobiksite ka tulevikus kohtingukaaslasega või mitte. Osad inimesed loevad isegi hambaharja ostmiseks kümneid arvustusi, teised broneerivad sisetunde järgi välismaale hotelli. Kui kohtingukaaslane on sinu vastand, võid mõelda, kas see häiriks sind tulevikus või oleksid suuteline kohanema.

4. Mis omadus sind kõige rohkem ärritab?

Esimesel kohtingul proovivad inimesed näidata end oma parimast küljest. Kuid mitmed erinevad omadused võivad tulevikus viia andestamatu konfliktini. Näiteks, kui sinu jaoks ei ole korras toad niivõrd olulised, aga mees on puhtusefriik, võib see hiljem põhjustada palju jama. Sellepärast tasubki kohe kindlaks teha, kuivõrd erinevad inimesed te olete.

5. Kui tihti sa oma pere ja sõpradega suhtled?

See on väga oluline küsimus. Kui sa ise oled perekeskne inimene ning naudid sotsiaalset elu, aga kohtingupartner isegi ei suhtle oma vanematega, võib ta suhtuda halvasti sinu sõpradesse või vanematesse. Samuti võib kaaslase kehv suhtumine oma emasse ja isasse näidata, et tal on sügavad sisemised probleemid, mida ta ei ole lahendanud.

6. Mida sa arvad abordist?

Imelik küsimus? Oo ei! Kui sina oled abordipooldaja, kuid mehel on selle kohta hoopis teistsugune arvamus, mida ta pole nõus muutma, on vist üpris selge, et järgmist kohtingut selle inimesega oodata ei ole.

7. Räägi mulle oma halvimast kohtingust

Seda tasub küsida, kui tunned end kohtingul päriselt mugavalt ning tahad teada, kas ka kaaslane tunneb end nii. Kui ta kirjeldus oma halvimast kohtingust on liiga sarnane teie praegusega, siis kõrvad kikki — kas see mees on väärt järgmist kohtingut?

8. Kuidas su viimane suhe lõppes?

Vastus võib aidata aru saada, kuidas mees käitub rasketes olukordades ning kas ta on pigem lahenduste otsija või allaandja. Ka võib vastusest selguda, kas mees oskab ennast ja oma tegusid analüüsida, või on ta harjunud kõiki teisi süüdistama.

9. Kui sa võidaks miljon eurot, mida sa selle rahaga teeksid?

See küsimus võib aidata sul mõista mehe suhtumist rahasse. Kui kitsi või helde ta on, missugused on ta prioriteedid, kas ta mõtleb tulevikule või sooviks ta hakata süüdimatult laristama.

10. Kuidas sa tahad, et teised inimesed sind mäletaksid?

See on natuke lihtsam ja fantaasiarohkem küsimus, mis võib aidata pingelisel esimesel kohtingul lõõgastuda ja rohkem enda sisse vaadata. Arvatavasti toob mees jutu käigus välja oma parimad omadused, et sulle muljet avaldada, kuid ta võib analüüsides ka ise avastada midagi, mida ta enda juures muuta tahaks.

Allikas: Brightside

Rääkige kaasa: mis on kõige veidram asi, mida on teilt esimesel kohtingul küsitud?