1. Su kallim võib end pärast pühi veel rohkem reedetuna tunda

Jah, see kui sind maha jäetakse on väga nõme. Veel hullem on aga see, kui su partner sinuga pelgalt haletsusest koos on. Lahkuminek on niigi halb, lisades sellele aga ka siiruse ja aususe puudumise, muutub asi tõeliselt valusaks noahoobiks selga.

2. Sa ei pea ostma kinki sellele, kelle sa paar kuud hiljem oma elust täiesti välja lülitad

Jah, südametu küll, aga ilmselt on sul siiski neid uusi kingi palju rohkem vaja kui temal seda tobedat tehnikavidinat.

3. Sa ei pea järgmisel aastal selleaastaseid pühadepilte heldimusega vaatama

Või siis sisustama oma aega sellega, et oma eksi nägu nendelt maha kraapida või teda hoopiski ükshaaval kõikidelt fotodelt välja lõigata. Mõtle ka sellele, kuidas sa tulevikus oma lastele neid pilte lahti seletaksid: “Siin olen mina, siin on vanaema ja siin on see mees, kelle ma kaheksa aastat tagasi maha jätsin.”

4. Sa hakkad asja edasi lükkama

Kui sa kohe probleemi ära ei lahenda, siis ta tuleb sinu juurde ise tagasi. Nii hakkadnki sa oma lahkuminekuplaane aina edasi ja edasi lükkama, alati tuleb midagi olulisemat ja kiiremat vahele. Võta nüüd end kokku ja tee see asi ära!

5. Sa võid jõulupidudel suudelda keda tahad

Firma jõulupidu? Mine hulluks! Jõuluõhtul peole? Pole probleemi. Ja kusjuures, suudelda võid kedaiganes soovid!

6. Sa ei pea tema perele külla minema

Kellele meeldiks ämmaga pikas lauas istuda ja tulevikuplaane arutada — millal küll lapselapsed tulevad või kuidas ikka tihemini teineteisel külas käia. Õudne! Säästa end sellest luupainajast.

7. Sa ei vääri seda stressi

Paratamatult tekitab selline suhteteesklemine sinus ebavajalikku stressi ja pühade nautimisest ei tule mitte midagi välja. Ilmselt on sul üldse igapäevaselt peas rohkem muremõtteid kui vajalik. Võta nüüd hetk, hinga sisse ja välja ning mõtle enda heaolule. Ja siis tee see ebameeldiv asi ära.

Allikas: Health Medicine Network