1. Lesbid on mehised
Ega ikka ole küll! Tõsi, nii nagu kõiste seas, leidub ka lesbide seas naisi, kes panustavad pigem oma jõule kui naiselikkusele, kuid lesbi võib olla kes tahes — isegi naine, kes on tunduvalt hoolitsetum ja naiselikum kui teised tema ümber.

2. Lesbid ei unista pulmadest!
Naised mõtlevad pidevalt abiellumisest ja lesbid pole siin mingisugune erand. Me kõik mõtleme pulmatortidest ja kujutleme end pulmakleidis. See, et abiellumine on lesbide jaoks raskendatud või koguni võimatu, ei tähenda, et nad sellest ei unistaks.

3. Lesbisuhtes on alati “mees” ja “naine”
See pole sugugi alati nii — on lesbipaare, kus üks on dominantsem ja täidab rohkem n-ö meespoole kohustusi, kuid lesbid võivad olla ka samasugused nagu kaks sõbrannat, kellest kumbki pole mehisem või naiselikum kui teine osapool.

4. Samasoolisega koos olemine on lihtsam
Öeldakse, et mehed on Marsilt ja naised Veenuselt ning sestap on neil ka suhtes palju erimeelsusi ja raskem teineteisest aru saada. Kahel naisel peaks siis ju lihtne olema? Ei, kui mängus on tunded ja armastus, pole miski lihtne, vahet pole, mis soost inimestega on tegu. Lesbidel võivad olla täpselt samasugused tülid ja probleemid, kui n-ö tavapaaridel.

5. Lesbidele ei meeldi mehed
Kui naine hakkab lesbiks, tähendab see, et ta on lihtsalt meeste osas alla andnud, eksole? See on täielik jama! Inimese seksuaalsel orientatsioonil pole mitte mingisugust seost tema suhtumisega vastassugupoolde. Lesbil võib olla palju häid sõpru ja eksmehi, keda ta hea sõnaga meenutab, kuid kui ta eelistab naise seltskonda, siis pole sinna midagi teha ja ei peagi olema.

Allikas: allwomenstalk.com