MEES tahab, et teda austatakse

NAINE tahab, et teda armastatakse

Kui meestelt küsiti, kas nad eelistavad olla pigem nõrgad ja põlatud kõigi poolt või olla üksi ja armastuseta, siis kolm meest neljast valisid teise variandi. Naiste jaoks on see ilmselt üllatava aga ükski mees ei tunne end armastatuna, kui teda ei austata.

Naised aga vajavad armastust ja olla armastatud. Armastuseviis sõltub olenevalt naisest aga üldiselt hindavad naised, kui neile öeldakse seda, kui palju neid armastakse samal ajal, kui mehed eelistavad rohkem, et neile öeldakse seda, et naine nende üle uhke on.

MEES tahab väljendada oma armastust läbi regulaarsete vahekordade

NAINE tahab tunda end armastatu ja hinnatuna enne vahekorda

Mõnedel naistel on suurem libiido, kui nende meestel aga üldiselt on nii, et mehed tahavad ikkagi rohkem vahekordi, kui naised. Naised peavad mõistma aga seda, et mehed vajavad intiimsust selleks, et näidata oma armastust välja ja mitte ainult seksi pärast.

Nii nagu mehed, vajavad ka naised vahekordi, kui see vastab nende ootustele. Aga vastupidiselt meestele, enamik naisi ei ole alati igal hetkel selleks valmis. Naine tahab tunda emotsionaalset ühendust enne intiimsust. Naine tahab mõtelda enne selleks, et olla sama erutatud, kui mees. Soovitus meestele, kes tahavad rohkem vahekordi on anda naistele aega end emotsionaalselt ette valmistada.

MEES tahab suhelda läbi koos tegemiste

NAINE tahab suhelda sõnade ja rääkimiste

Enamik mehi ei talu, kui naised maha istuvad ja rääkida tahavad. Mehed tahavad küll suhelda aga mitte otse läbi sõnade, vaid ühiste tegemiste.

Tavaliselt tahavad naised oma meestega rääkida iga päev. See ongi naiste tegevus. Naine tahab rääkida läbi oma tunnete. Et tunda end hästi.

MEES vajab aega, et oma mõtetes korda luua

NAINE tahab oma mõtteid korda saada neist rääkides

Naised solvuvad tihti, kui mehed poole jutu pealt minema jalutavad. Ja pingesse aetud mehed vihastavad, kui nad pole valmis probleemi lahendamiseks. Ja seda kõike sellel põhjusel, et mehed ja naised saavad oma emotsioonidega hakkama erineval moel.

Mehed peavad ise hakkama saama oma probleemidega. Nad ei saa ise ka aru, mida nad mõtlevad enne, kui nad ei ole selle üle põhjalikult järele mõtelnud. Sellepärast jalutab mees minema poole tüli pealt, et iseendast aru saada ja mitte öelda midagi, mis asja veelgi hullemaks võib teha.

Naine tahab aga rääkida selleks, et ise ka aru saada, mida ta tunneb. Kui mees poole pealt minema jalutab, siis ei jäta see naisele võimalust end väljendada.

MÕLEMAD vajavad ...

Kõik tahavad olla hinnatud ja mõistetud, piisab sellest, kui õppida oma kaaslast ja tema vajadusi hästi tundma.

Allikas: Kodused Lood