Rasestumisvastased vahendid tapsid kire

32aastane Heather räägib, et nende pikaajalises suhtes oli intiimeluga kõik hästi, aga ainult senikaua, kuni naine hakkas tarvitama hormonaalseid rasestumisvastaseid vahendeid. Paari kuu möödudes avastas ta, et tema seksiisu on nullilähedane. Mees aga ei soovinud kondoomi juurde tagasi pöörduda. Heather kannatas veel veidike aga õnnetult, kuid pani siis mehe paika ja tunnistab, et mõni kuu peale beebipillide võtmist isu taastus ja kirg nende vahel on nüüd suurem kui eales varem.

Peale laste saamist ei tahtnud seksist mõeldagi

29aastane Juliet mõtiskleb, et ühelegi teismelisele ega noorele naisele ei tule pähe, et seksiisu võiks peale laste saamist kaduda, aga just nii see on. Väsimus ja laste eest hoolitsemine teeb oma töö ning ehkki naine hindab väga mehe kõiksugust abi ja armastab oma meest väga, siis tõeliselt raske on leida seksiisu uuesti üles. Juliet nendib, et peale lapsi tabas nende intiimelu tõeline põud.

Stress tekitas isutuse

36aastane Ruth meenutab, et aastaid tagasi tekkis tal tööl väga raske ja stressirikas periood ning ühel hommikul ärkas ta üles tundega, et seks on midagi, mis kuulub tema kaugesse minevikku. See tunne ja isutus seksi vastu kestis täpselt nii kaua, kuni tal läks lõpuks töö juures kergemaks. Naine on hämmingus, et stress teda nii hullult mõjutas.

23 aastat kestnud abielu jättis oma jälje

48aastane Linda, kes on oma mehega 23 aastat abielus olnud, väidab, et ta on lihtsalt seksist tüdinenud. Mees on küll vägagi valmis minema ise näiteks seksikursustele või tellima kamasutra raamatu, aga naine ei taha sellest kuuldagi, sest tunneb, et on oma elu jooksul küll ja veel seksinud ning temale nüüd aitab. Ta teab, et tema abikaasale see ei sobi, aga tal tõesti pole selle jaoks enam isu.

Allikas: Woman's Health