Saabunud piltidest valisid osalejad hääletuse teel ühe õnneliku paari, kes võitis romantilise reisi Veneetsiasse. Itaalia on ka Raffaello kodumaa.

Ferrero, kes on ka Raffaello brändi looja, esindajatest koosnev žürii valis lisaks veel ühe võitja, kes sai auhinnaks romantilise professionaalse fotosessiooni. Auhinna võitnud Kerli ja Kaarel kirjutasid, et neil on valentinipäeva tunne iga päev ja nii juba 4 aastat!

Raffaello on alati olnud midagi enamat kui tükike magusat. Raffaello kannab endas emotsioone ja tundeid kõige kallimate vastu. Raffaello Lugude veebis inspireeritakse meie keskel elavaid inimesi jagama oma kõige ehedamaid ja parimaid emotsioone, väljendama oma tundeid, hoolima sõprusest ja armastusest.

Ka Sina lugu on väga oodatud! Järgmises Raffaello Lugude kampaanias tähistatakse emadepäeva. Väljenda oma tundeid, saada Raffaellole ema ja lapse vahelist lähedust ilmestav foto. Võitjad saavad koos perega veeta unustamatu puhkuse Roomas. Lisaauhinnaks on unikaalne fotosessioon, kus professionaalne fototiim jäädvustab Sinu ilusad hetked!

Sinu lugu oodatakse SIIN

Jaga
Kommentaarid