Redbooki mehed andsid teada, mis puhkudel võiksime me kõik vähe rahulikumaks jääda, sest tegu on tõepoolest täiesti tühiste asjadega.

1. Kui ma küsin, kas ta läheb täna trenni, tahaks ta mul pea otsast hammustada. Ma ei küsi seda sellepärast, et ta on paks, vaid sellepärast, et ma püüan meie päevaplaanis selgust saada!

2. Porno. Naine vihastab, kui ma valetan ja ütlen, et ei vaata seda ja ta pahandab, kui ma tunnistan ausalt üles, et ma vaatan. Ma ei teagi, kumb on hullem.

3. Iga kord, kui ma juhtun jutu sees mõnd naissoost kolleegi mainima, hakkab ta kahtlustama, et ma planeerin truudusemurdmist.

4. Ma ei tea kunagi, millal ma võin oma kallima üle nalja heita. Mõnikord ta naerab minuga koos, kui ütlen midagi ta menstruatsiooni ja tujukuse kohta. Teinekord tuleb sellest pöörane tüli.

5. Kunagi ammu ma magasin kahe naisega. Ühe korra. Ja ta ei saa sellest üle.

6. Mõnikord mul ei ole seksituju. See ei tähenda, et ma ei armasta teda või ma ei pea teda atraktiivseks. See tähendab ainult seda, et ma olen unine!

7. Iga kord, kui mõni sõber hakkab abielluma ja talle korraldatakse poissmeesteõhtu, läheb kallim arust ära ja paanitseb, kui peole on strippar tellitud. Ta ei mõista, et strippari esinemist vaadata ei ole mingil juhul parem kui õhtul oma kalli kaasa kaissu pugemine.

8. Kui mõni naissoost isik mu Facebookis sõbraks lisab, läheb mu naine arust ära. Eriti siis, kui see naine on atraktiivne. Mul tõesti ei ole plaanis mingit internetisuhet tekitada.

9. Mu naine on tervisefriik ja arvab, et ma petan teda, kui söön hamburgerit. Ta läks arust ära, kui auto tagaistmelt pitsakarbi avastas.

10. Kui ma ta sõnumile kümne sekundi jooksul ei vasta, saadab ta kohe veel kümme sõnumit ja hakkab siis helistama. Ma ju ometigi vastan talle, aga mitte kohe, vaid siis, kui ma saan!

Allikas: Redbook