JÄÄR

Püsisuhe: jäta oma hobid ja sõbrad ühels päevaks kõrvale ja näita partnerile, et just tema on su universumi keskpunkt!
Kuramaaž: isegi kui te olete “lihtsalt sõbrad”, võite te lõbusale kohtingule minna, kuid jälgi, et teine pool seda millekski enamaks ei peaks… kui sa just ise sellest huvitatud pole.
Vaba ja vallaline: valentinipäev? Sul on olulisemaidki asju, millele mõelda!
Segane suhe: ära aja asju oma mul-on-alati-õigus suhtumisega hullemaks.

SÕNN

Püsisuhe: planeeri midagi eriti romantilist, las see õhtu olla justkui filmist välja hüpanud!
Kuramaaž: pealiskaudsusest on nüüd küllalt, kui tahad, et ta jääks su kõrvale, puuduta tema südant ja hinge!
Vaba ja vallaline: väldi iga hinna eest oma nukruse veiniklaasi uputamist — see ei lõppe hästi!
Segane suhe: ära piina end, püsides koos kellegagi, keda sinu tunded ja vajadused ei huvita.

KAKSIKUD

Püsisuhe: sulgege uks, pange muusika mängima, süüdake küünlad ja otsige välja massaažiõli… kõik muu tuleb juba iseenesest!
Kuramaaž: kui ilm ei luba päikeseloojangut nautida, pugege toas teki sisse ja kaisutage terve õhtu!
Vaba ja vallaline: mine koos sõbraga välja ja varem või hiljem võtab üks äärmiselt seksikas isend su endale sihtmärgiks.
Segane suhe: sa ei tegele segaste ja keeruliste asjadega, elu on selleks liiga lühike!

VÄHK

Püsisuhe: oled kindlasti lähiajal mõnest filmist või raamatust inspiratsiooni saanud? Võta eeskuju ja korralda oma kallimale unustamatu õhtu!
Kuramaaž: kui on ilmselge, et teine isegi ei viitsi sinuga eriti sel päeval aega veeta, hakka juba ukse poole vaatama — leiad kellegi etema!
Vaba ja vallaline: nüüd pole küll aeg kodus istuda ja ennast haletseda! Oled osav flirtija, nii et mine välja neid oskusi rakendama!
Segane suhe: Kas peaksid jääma või lahkuma? Saad valentinipäeval selge märgi, mis juhatab sulle teed!

LÕVI

Püsisuhe: võtke ette mõni lahe seiklus, olgu see siis minireis, õhtusöök eksootilises restoranis, uisutamine või mis tahes. Peaasi, et saate koos midagi uut kogeda ja palju naerda!
Kuramaaž: suured žestid viivad suurte tulemusteni, pea seda meeles!
Vaba ja vallaline: ära mõtle sellele, et sa ilmtingimata kedagi enda kõrvale vajad. Naudi iseennast, oma sõpru ja vabadust!
Segane suhe: ära sattu paanikasse, kui tunned, et tahaksid põgeneda. Võid juba homme meelt muuta — me kõik oleme vahel segaduses.

NEITSI

Püsisuhe: anna endast parim, et tavapärasest rutiinist väljuda ja midagi erilisemat korraldada. Valentinipäev pole see päev, mil teha samu asju ja öelda samu sõnu, mida igal teiselgi päeval aastas.
Kuramaaž: kui ta sulle meeldib, ütle talle. Kui tahad temaga midagi tõsisemat algatada, ütle seda ka! Pole vaja karta, kui sa just hundiga ei kurameeri, siis ta ei hammusta!
Vaba ja vallaline: sul pole aimugi, kui palju karismat sulle antud on. Astu kodust välja ja asu pöid pöörama!
Segane suhe: kas asi on ikka su partneris või pigem selles, et sa oled loonud kujutluspildi ideaalist, mida pole tegelikult olemas?

KAALUD

Püsisuhe: lisage suhtesse vürtsi ja proovige midagi, mida te enne pole proovinud. Kärts, mürts ja sädemed on garanteeritud!
Kuramaaž: üks teist ootab püsisuhet. teine pole veel valmis ainult ühele inimesele pühenduma. Kahjuks ei saa tundeid sundida, nii et valentinipöäev võib teie mõlema jaoks pisut ebamugavaks osutuda.
Vaba ja vallaline: kõik need lilled ja suudlused tekitavad sinus üksildase ja justkui väljajäetu tunde, aga päeva lõpuks oled heas tujus, nii et ära unusta kõikvõimalikke kutseid ja telefonikõnesid vastu võtta!
Segane suhe: oled sunnitud lõpuks oma ausa arvamuse välja ütlema ja sellest tõuseb kindlasti uus tüli. Samas, ära unusta, et leppimine võib vägagi mõnus olla.

SKORPION

Püsisuhe: eemaldage segavad faktorid, käige koos duši all ja asuge teineteist nautima!
Kuramaaž: sa saad kohe aru, kas sel suhtel on potentsiaali kuhugi jõuda. Kui on, siis anna sellest ka partnerile märku!
Vaba ja vallaline: helista sõpradele — koos väljas lõbutsemine on etem kui eraldi kodus konutamine.
Segane suhe: kui tunne pole õige, on aeg lõpetada enda sundimine.

AMBUR

Püsisuhe: õnnelik abielu on sulle justkui loodud. Kui sa veel abielus pole, siis oleks ehk aeg sellele mõtlema hakata? Kui oled juba abielus, veeda oma abikaasaga üks intiimne ja romantiline õhtupoolik.
Kuramaaž: oota armastuse avaldamisega seni, kuni te mõlemad end piisavalt mugavalt tunnevad. Liiga vara võib see suhte hoopis ära rikkuda!
Vaba ja vallaline: topsitäis jäätist ja väike internetis flirtimine kõlab nagu päris lahe õhtupoolik.
Segane suhe: sa pead teadma, kus sa selles suhtes seisad. Klaarige omavahel asjad ära või minge laiali, aitab venitamisest.

KALJUKITS

Püsisuhe: sekspoe külastus pärast tööd ja terve nädalavahetus magamistoas? Külab hästi!
Kuramaaž: maitsev õhtusöök, romantiline jalutuskäik ja kui olete juba sinnamaale jõudnud, siis kiire kähkukas mõnes avalikus paigas — te ei unusta seda päeva kunagi!
Vaba ja vallaline: kutsu sõbrad välja ja tunne end vabalt. Enne kui arugi saad, võid ruumi teises otsas näha kedagi, kes sulle kindlasti huvi pakub.
Segane suhe: kui sina oled passiivsem pool, võib tekkida oht, et sa ei suuda oma sõnu kontrollida. Püüa teisele mitte halvasti öelda, sest võid seda hiljem kahetseda.

VEEVALAJA

Püsisuhe: tee midagi täiesti ootamatut, et oma partnerit üllatada. Ta oskab seda kindlasti hinnata!
Kuramaaž: kingi kaaslasele oma täielik tähelepanu. Kuula ja vaata teda, ole 100% tema jaoks olemas!
Vaba ja vallaline: palju õnne, armastus on valentinipäeval sinu poolel, nii et võid kelle tahes ära võluda!
Segane suhe: kui partner ei mõista su vajadust aeg-ajalt end vabana tunda ja sõpradega aega veeta, ei hakkagi teist asja saama. Mõtle, kas tahad ikka neis ahelates elada.

KALAD

Püsisuhe: vaadake teineteisele silma ja avaldage, mis teile teineteise juures kõige rohkem meeldib. Selline lähedus viib teie suhte täiesti uuele tasemele!
Kuramaaž: kes iganes selle päeva sinuga veeta saab, on õnnelik — sinu heatujulisus loob mõnusalt sooja atmosfääri.
Vaba ja vallaline: üks õige Kalade esindaja pole kunagi liiga pikalt vaba, nii et pane selga oma parimad riided ja sa ei lõpeta seda päeva üksinda.
Segane suhe: kui inimene, kellega sa koos oled, ei oska sind vääriliselt hinnata, siis unusta ta. Järgmine, palun!