Siin on neist kuus:

“Sa oled naeratades ilusam”
Päriselt? Ükski inimene ei naerata terve ööpäev läbi. Seega tundub, et suurema osa ajast on mul üpris inetu nägu. Suur aitäh sellise meeldiva mõtte eest!

“Sul on suurepärane iseloom”
Loomulikult on seda hea kuulda. Keegi ei taha olla tuntud kui “ennast täis jobu”. Samas … Hetk pärast komplimendi eest tänamist võib kiskuda tuju täiesti nulli ja peas hakkavad kerima kõikvõimalikud mõtted: “Ma olen hea inimene, aga mul on inetu nägu, suur tagumik ja vormitud käed.”

Armas mees, ära lähene sellega naisele!

“Sa pole nagu teised”
Igaüks on unistanud kellestki, kes peab teda eriliseks. Ja kuigi võib selline kompliment tuua alguses puna palgeile, tekib järgmisel momendil kahtlus: kas ta peab kõiki teisi naisi jobudeks?

“Oh, sa näed välja nagu naine, kes oskab elust maksimumi võtta”
Kui mees ütleb midagi sellist, ei pea ta silmas naist, kellega koos õhtusööki kokata ja hiljem teineteises kaisus uusimat seriaali vaadata. Pigem on ta kindel, et selle naisega saab korralikult pidutseda, et siis koos terve järgmise päeva seksida. Ja see, mees, pole ausalt öeldes eriline kompliment.

“Mulle meeldib naine, kellel on ka veidi liha luudel”
Seda ei pea loodetavasti isegi põhjendama. Jäta meelde, et sa ei tohi kunagi kommenteerida naise kehakaalu. Isegi kui tahad teda “lisarasva” eest kiita.

“Nii head mõtet pole sul ammu olnud!”
Noh, mida loeb naine sellest välja? Seda, et seni on ta rääkinud ainult jaburusi, millele ei tasu erilist tähelepanu pöörata.

Allikas: Ask Men