Kui tunned neis kuues punktis kasvõi ühes ära oma praeguse partneri, siis mõtle siiralt järele — miks sa temaga ikka veel koos oled ja lased endaga nii käituda? Ükski inimene ei peaks sellist tegevust enda suunas taluma ja sa oled palju paremat väärt.

1. Tal on kas füüsilisel kujul või ainult tema peas eksisteeriv nimekiri kõigest, mida sa oled eales valesti teinud ja ta kasutab seda mõnuga, et sinuga manipuleerida ja sind halvasti tundma panna.

2. Ta eeldab, et sa oskad tema mõtteid lugeda ja vahel ta isegi ärritub, et sa teda ei mõista, ehkki ta pole isegi midagi öelnud.

3. Ta manipuleerib sinuga ja ehkki sa võib-olla ise seda ei märka, on sinu perekond või sõbrad andnud märku, et ta seda teeb.

4. Ta süüdistab sind oma tunnetes.

5. Ta käitub kohutavalt armukadedalt ja kui sa käid ilma temata väljas, tunneb ta vajadust sind kohutavalt kontrollida. Ei, see ei ole armas ega hooliv käitumine, see on hirmutav.

6. Ja peale oma vastikuid tegusid üritab ta sind alati ära osta ilusate ja kallite kingituste ning dramaatiliste vabandustega.

Allikas: YourTango