Kindlasti oled pead murdnud, miks osad suhted jäävad püsima ka peale kõige suuremaid tülisid? Miks mõned paarid saavad kõigest jagu, ja teised lähevad lahku peale esimest erimeelsust?

Väga oluline on, et suhtes olevad inimesed oleksid tugevad ja eneseteadlikud isikud, kes ei karda oma arvamust välja öelda. Paarisuhte põhineb aususel ja austusel. Kuid see ei ole ainus, mis suhet koos hoiab. Edukad paarid teevad neid asju:

Nad on alati üksteise suhtes suuremeelsed ja hoiavad teineteist

Nad ei ütle kunagi üksteisele halbu sõnu, mida nad tegelikult ei mõtle. Nad ei taha teha teineteisele haiget, sest nad on õppinud, et sellest ei ole mingit kasu, ainult suur ja pöördumatu kahju. Nad kasutavad lauseid nagu: "ma olen sinu jaoks olemas", või "ma olen alati sinu poolel." Nad ei kahtle üksteise sõnades ega tegudes, ehkki need võivad vahel tunduda veidrad.

Need paarid teevad pidevalt tööd iseenda ja oma suhte nimel

Kui enamik inimesi on mõnda aega koos olnud, hakkavad nad iseennast lõdvaks laskma, sest nad on kindlad, et nüüd ei pea enam pingutama. Kuid tegelikult on asi just vastupidi, nüüd peaks pingutama rohkem kui kunagi varem. Ükski suhe ei püsi niisama püsti. Kohe, kui ilmneb mõni probleem, peaks seda koos paarina lahendama. Loomulikult ei tohi ka iseennast unarusse lasta, sest sina ise oled kõige olulisem. Kui sa ennast ei armasta, ära eelda, et sinu partner seda teeks.

Allikas: YourTango