Põhjus, miks naised satuvad tagasi sama tüüpi meeste juurde, peitub enamasti nende naiste lapsepõlves. Kui nad on üles kasvanud ebakindlana ja tundnud ennast kas keskmisest koledama või ebaedukamana, jääb see mõte neid terveks eluks saatma. Nad võivad otsida välist abi, kuid kui nad ei suuda oma mõtlemist muuta, jääb see nende sisemusse.

Sel põhjusel hakkavad naised otsima alateadlikult inimest, kes mitte ei aitaks neid motiveerida muutuma, vaid kes teeks neid samamoodi maha, nagu naise vanemad, sõbrad ja näiteks koolikaaslased on seda terve elu teinud.

Isegi kui ebakindlus tuleneb ainult naise enda mõtetest, otsib ta alateadlikult enda kõrvale kaaslase, kellel on samuti iseendaga suured probleemid. See mees võib alguses tunduda müstiline, põnev ja sügavamõtteline, kuid temaga suhtes olles saab kiiresti aru, et ta on oma probleemide küüsis. Kuna enamik mehi ei taha endale tunnistada, et neil on probleem, siis elavad nad seda välja naise peal, kes ei saa iseenda emotsionaalse stabiilsusega hakkama.

Kuna need naised ei ole lapsena piisavalt tähelepanu saanud, on see meeletu tähelepanuvajadus tulnud nendega kaasa täiskasvanuikka. Ja nad on manipuleerivate meeste jaoks lihtsalt ideaalne saak. Näited elust enesest leiavad aset näiteks ööklubides, kus ebakindlale naisele hakkab tähelepanu pöörama šarmikas mees. Mees, kes ei lase seda naist enam hetkekski silmist. See võib naise jaoks tunduda imeline, tema tähelepanuvajadus saab hetkeks rahuldatud. Kuid see mees võib olla ohtlik manipuleerija...

Et sellisest suhtemustrist väljuda, peaks sügavalt tegelema iseendaga. Ükski mees ei saa sind siiralt armastada, kui sa ei suuda tunda armastust iseenda suhtes. Luba endal mõelda, et sa oled piisav ja saad suurepäraselt hakkama ka ilma suhtes olemata. Anna endale aega ja imelised asjad sinu ümber hakkavad juhtuma siis, kui sa oled päriselt nende jaoks valmis.

Allikas: Awarenessact