1. Petmine oleks ehk aktsepteeritav ainult siis, kui mõni lendava taldrikuga maandunud tulnukas ähvardaks sind vastasel juhul terve inimrassi hävitamisega. Loomulikult näitaks ta sulle enne tõendusmaterjali.

2. Keegi saab ALATI teada.

3. Kui sa jääd vahele, siis on igal juhul su kallimal õigus. Ükskõik, kuidas sa ka end välja vabandada üritad või milliseid põhjuseid sa leiutad — sina tegid vea.

4. Ja mis siis, et te ei ole abielus? Ta usaldab sind.

5. Jah, komandeeringus olek on üksildane. Aga ta on ka üksinda ja igatseb sind!

6. Ära tee teisele seda, mida sa ei soovi, et sulle tehtaks.

7. Kui sulle läheneb keegi, kes teab, et sa oled võetud, siis võib see kindlasti ahvatluseks muutuda. Tõeline kiusatus, kas pole. Pea aga meeles, et ta soovib ainult enda ego selle käiguga tõsta. Sinust on tal ükskõik.

8. Kujuta ette seda, et iidsete Islami uskumuste järgi tuleks petjad kividega surnuks loopida. Mõtle sellele karistusele.

9. Sinust saab see kaaslane, kes teeb oma kallimast inimese, kes petjaga koos soovib olla. Alatu, kas pole?

10. Stripiklubi asemel mine ilusate ettekandjatega baari. Nii tekib sul isu, kuid see ei saa mitte mingil moel rahuldatud. Nii oledki kojujõudes oma kallima järele näljasem kui kunagi varem.

11. Kui mõnel kontoripeol kolleeg sinuga flirtima hakkab, siis kujuta ette, et tal on mõni rõve suguhaigus.

12. Kas sa tahad tõesti endale lehtsaba silti külge saada?

13. Eks helistab? Räägi temaga 5 minutit ja siis ütle, et su kallim üritab sind kätte saada. Vabanda viisakalt ja lõpeta kõne. Helista oma armsamale.

14. Võta seda kui võitlust oma ihaga. Kumb tuleb võitjaks? Sa ju ei ole oma kehast nõrgem?!

Allikas: Men’s Health