Sinu kallim tekitab sinus neid tundeid, mida ei perekond ega ka hobid tekitada ei suuda ja seetõttu on vahel keeruline pühendada aega ka nendele asjadele, mis suhtest välja poole jäävad. Selle asemel, et registreerida end lõpuks keraamikakursusele, kuhu ammu minna oled soovinud, veedad hoopis aega oma armsamaga ja lükkad unistused tulevikku.

Kuigi suhtel on sinu elus väga oluline roll, ei tohiks teisi asju tähelepanuta jätta. Aja haldamine võib küll keeruline olla, aga tegelikult on see ka väga oluline.

Kuidas end suhtesse mitte ära kaotada?

1. Planeeri sõpradega lõbus õhtu.

Pärast neljakümnetunnist töönädalat on palju kergem minna koju ja end koos kallimaga diivanile sättida, kui end üles lüüa ja sõpradega kohtuda. Selleks, et sa jälle viimasel hetkel alt ei hüppaks, planeeri kohtumised pikalt ette. See annab sulle võimaluse paremini valmistuda ja pakkuda välja just need tegevused, mida sulle meeldiks ette võtta. Kui tead, et oled liiga väsinud, et välja minna, paku välja filmiõhtu sinu juures või kui sa ei taha restoranis liiga palju raha kulutada, paku välja kohvitamine. Sõbrad rõõmustavad, kui sa neile jälle viimasel minutil ära ei ütle ja samal ajal saad ise valida, mida teha sooviksid.

2. Veeda aega kallimast lahus…

…ja kui seda juba teha otsustad, ära saada talle pidevalt sõnumeid. Sa ei pea teda sel ajal täielikult ignoreerima, aga ära ole ka telefoni külge kleebitud. Pole paremat viisi kedagi igatsema hakata, kui veetes aega eraldi. See on ka suurepärane aeg iseenda mõtetele keskendumiseks. Tee, mida tahad — brunch sõbrannadega, õega koos shoppamine või vaikne jalutuskäik metsas, kõik on võimalik. Loomulikult tahad oma partneriga kogu aeg koos olla, aga vahel on hea veeta mõned tunnid ka eraldi. Pärast on ju jälle nii hea kokku saada ja ühiseid plaane teha.

3. Võta aeg hobiga tegelemiseks.

Jah, loo aega ka iseendale ja asjadele, mida sina armastad. Olgu see siis maalimine või pargipingil unistamine, üksi veedetud aeg on suurepärane võimalus mõtete koondamiseks. Sinu igapäevaelu võib olla üks pidev kiirustamine ja probleemide lahendamine, mistõttu vajad aeg-ajalt kerget värskendust. See pole mitte ainult su meelele kasulik, aga loob võimaluse pühendada aega kõige olulisemale inimesele su elus — sulle endale!

4. Räägi sellest oma partneriga.

Kas tead, mis on iga suhte kõige olulisem võtmesõna? Suhtlemine. Ütle oma kallimale, et tahad tema kõrval ka iseennast arendada, mitte su eesmärk pole temaga võimalikult vähe aega koos veeta. Terves suhtes on oluline, et te mõlemad teineteise soove austaksite ja kes teab, see võib isegi teda inspireerida.

Jaga meiega, kuidas sina suhtes olles ka oma hobidega tegelemiseks või sõpradega kohtumiseks aega leiad?

Allikas: The Everygirl