Tänapäeva maailmas on normaalne, et paljudel vallalistel meestel ja naistel on kohtinguportaalides kontod. Miks mitte tutvuda uute inimestega? On ju nii palju edulugusid, kuidas kaks inimest on juhuslikult internetis tutvunud ja nüüd on nad juba aastaid õnnelikult koos.

Kui sina oled juba pikalt olnud oma interneti-printsi otsingul, aga seda õiget meest ei tule ega tule, siis mõtle nüüd kiiresti järele: millist sõnumit sa oma kohtinguportaalis oleva profiiliga edasi annad? Kas see on negatiivne või positiivne? Sellest oleneb väga palju.

Kõige suurem viga, mis naiste kohtinguäppide profiilidel leidub, on järgmine:

Sinna on üles kirjutatud rida omadusi, mida nad meestelt EI oota. Näiteks on seal kirjas, et naine ei otsi portaalist meest, kes on teada-tuntud petja, õllekõhuga või ainult seksi peal väljas. Jah, kõik need omadused on tõesti halvad ja ükski naine ei pea vaeva nägema sellise mehe pärast, kuid ei ole arukas tegu seda kõike oma profiilil kajastada.

Kui sinu profiilile satuvad tublid ja töökad mehed, kes otsivad oma kõrvale samasuguste omadustega naist, ei peatu nad sinu kirjeldusel pikemalt, kui näevad, kui negatiivselt sa meelestatud oled. Sellega, mida sa ei taha, saadad sa selge signaali — sa oled üks tavaline näägutajast naine, kellel endal ei ole tegelikult arukatele meestele midagi pakkuda.

Niiet selle asemel, et keskenduda oma profiilil negatiivsusele, tee nüüd kannapööre ja pane kirja, milliseid omadusi sa meestelt ootad. Või mis veelgi parem — kirjuta hoopis iseendast positiivses toonis. Siis leiavad õiged mehed palju kiiremini oma tee sinu juurde.

Allikas: YourTango