Põhjuseid, miks silmarõõmu lähedus meid teisiti käituma paneb, on mitmeid. Antud olukorras proovid end ju analüüsida mehe pilgu läbi ja käituda just nii nagu arvad, et tema sind näha sooviks. Kui asi on nii, siis on sind haaranud valearusaam, et muutudes just „selleks naiseks” oled sa äkitselt kõik, mida ta oma ellu vajab.

Ei. Ta ei taha, et sa oleksid keegi teine. Tegelikult proovides teeselda kedagi teist, mängid sa oma šansid maha. Ja see on ju nii väsitav, kui ei saa olla sina ise! Mõtle järele, kui kaua sa tähelepanu nimel oma energiat oled valmis kulutama? Lõputult sa seda teha ei suuda.

Lõpeta see hullus, enne kui sa võltsendasse täielikult ära kaod

Sa oled tema jaoks ideaalnaist mängides juba unustanud, mis tunne oli olla iseenda kõige autentsem versioon, kuid iseendaks olemine peaks olema ju olulisem kui miski muu.

Ta tegelikult ei palunud sinult, et sa oleksid „see naine” või „nagu tema”. Ainuke asi, mis õige mees sinult palub on see, et sa oleksid iseenda kõige parem versioon.

Sa ei pea tema jaoks etendama mõnda teist naist

Inimesed ongi erinevad. Sa ei leiagi kunagi kedagi täpselt samasugust nagu tema, ka tema ei leia naist, kes on kui sina. Naised on loomult empaatilised andjad ning seetõttu tahame oma kaaslasele parimat, aga alati ei tea me, mis meie partnerile tegelikult parim on ja tõsi on see, et ka tema ise ei tea seda iga kord. Järelikult on ainuke viis tõeliselt sulle sobivat inimest leida, olla sina ise ja loota, et ka tema on seda. Kui leidsid endale partneri kedagi teist mängides, siis tea, et see mäng läheb sulle ükskord kalliks maksma. Lase parem kohe mask alla ja kui talle ei sobi see, mida ta näeb, siis pole midagi parata.

Ära seda viga enam korda

Millest iganes tekkis sul vajadus end talle ideaalsena või tema eksi moodi või sellisena, kes talle sinu arvates võiks meeldida näidelda, lõpeta see kohe! Sa oled juba praegu piisav. Me peaksime pingutama siiski iseenda jaoks ja sellisel juhul jõuavad meieni ka õiged inimesed. Lugeda piineldes just neid raamatuid, mida su mees armastab lugeda, on tobe. Samuti ei tasu kunagi teeseleda, et tead midagi millestki, mis sind tegelikult üldse ei huvita. Ühel hetkel sa lihtsalt ei jaksa enam teeselda, kellegi teise etendamine keerab vussi sinu vaimse tervise ja rikub suhte varem või hiljem niikuinii.

Seega — ole see, kes sa oled ja siis on su kõrval inimene, kes sulle kõige paremini sobib!

Allikas: Thought Catalog