Ta tahab tunda end vajatuna

Sa jaksad kindlasti ka ise seda kasti tassida, korke sisse lülitada ja autol õli vahetada, kuid kui sa palud seda teha mehel, tunneb ta tõeliselt, et on “mees majas”. Mehed peavad tundma, et neid vajatakse, et nende abikäed on sulle olulised. Niipea kui mees hakkab kahtlema, kas püksid on ikka tema jalas, kaotab ta poole oma eneseväärikusest.

Mehed näitavad oma armastust pigem tegudega

Samal ajal, kui sina ootad, et ta sind meelituste ja õrnustega üle valaks ja sulle sületäie punaseid roose tooks, täidab tema sinu auto bensiinipaagi, kontrollib rehve ja sõidutab su purjus sõbranna mitmekümne kilomeetri kaugusele koju. Peaksid teadma, et just nende väikeste tegudega tahab mees sinu eest hoolitseda ja näidata sulle, et võid tema peale loota.

Ta tahab fakte, mitte keerutamist

Kui sa tahad, et ta sind vahel toiduvalmistamisega aitaks, siis ütle “Kallis, mulle meeldiks, kui sa mind pisut rohkem köögis abistaksid.” Sinu vingumine “ma ei saa aru, miks ainult mina pean kogu aeg süüa tegema” ei registreeru tema ajus nii, nagu sa sooviksid.

Mees on õppimisvõimeline

Suhtu temasse kui kutsikasse, kellele sa saad uusi trikke õpetada. Öeldes või näidates, mida sa täpsemalt tahad, vajad ja temalt ootad, jätab ta selle meelde ja enne kui arugi saad, on sul abikaasa, kes oskab täita kõik su unistused! PS. Ära unusta samaga vastata!

Ka mehed pelgavad mõnikord peeglit

Sa võid iga kord enne välja minemist peegli ees keerutada ja käskida tal sulle kinnitada, et sa ei ole paks, kuid kas oled mõelnud, et ka mees võib end mõnikord ebakindlalt tunda? Ta ei tule oma kiilaneva pealae ja sissekasvanud habeme pärast meile alati kurtma, kuid ka mehed vajavad meilt aeg-ajalt kinnitust, et nad on meie silmis kõige seksikamad ja kenamad maamunal.

Tal on vaja aega omaette olemiseks

Nii nagu sina käid mõnikord sõbrannadega kohvikus kädistamas, võib ka tema meestega väljas käia, ilma et sa end kaasa pressima hakkaksid.

Meestel on valitud kuulmine

Ära solvu, kui te tulete külast tagasi ja su mees ei märganudki, et võõrustajapaar omavahel vaikselt tülitses. Ta fookus oli lihtsalt mujal. Üleüldse võiksid igasuguse klatši jätta nendele kõrvadele, keda see huvitab — vähe on mehi, kes viitsiksid klatšida.

Allikas: Redbook