FLIRTIJA

Ta flirdib “kõigega, mis liigub”. Ta teeb komplimente ettekandjale, tüdrukule, kes lennukis ta kõrval istub, tüdrukule poesabas, hetk hiljem kassapidajannale. Ta ei ole kunagi päris aus ja tõsine, ükskõik kui palju ta seda ise väidab. Väldi selle kutiga deitimist, kui sa ei taha iseenda reputatsiooni rikkuda ja suhet sellise tüübiga väldi juhul, kui sa ei taha kogu oma elu ära rikkuda.

POISIKE

Ta on nunnu tüüp, aga ta pole veel täiskasvanuks saanud. Ta on küll 30 täis, aga elab ikka nii, nagu ta oleks 16. Tal ei ole püsivat tööd või pole tal üldse tööd ning ta elab oma vanemate kulul. Ta magab igas ööpäevas rohkem kui 10 tundi ja teab täpselt, millal ilmub järgmine GTA versioon. Ja kui ema ta poodi süüa tooma saadab ja raha kaasa annab, siis ostab ta hoopis selle. Süüa ema annab pärast kodus ikka! Ühesõnaga — see mees on täiesti abitu! Ta kujutab ette, et sa võiksid ta elus umbes sama funktsiooni täita mida ta ema, no… vähemalt peaaegu sama. Jookse! Jookse nii kaugele, kui sa vähegi jaksad ja ära jumala eest tagasi vaata — muidu on oht tagasi pöörduda, sest ta on ju nii nunnu.

HR “MUL ON ALATI ÕIGUS”

Sellel mehel on tohutu ego ja ilmselt ka tohutu alaväärsuskompleks. Ta esitab oma seisukohti vastuvaidlemist mittesallival toonil ja kui sina siiski julged oma arvamust avaldada, siis neutraliseerib ta selle otsekohe, vastikul patroniseerival toonil.  Sa ei pea seda taluma, tõuse püsti ja lahku!

KONTROLLIFRIIK

Tal on suur probleem su kleidipikkusega, mingi suvalise tüübi suvalise pilguga tänaval, kõikide su meeskolleegidega. Kui te olete erinevas kohas, siis ole valmis nendeks asjadeks:

- telefonikõned iga 15 minuti tagant

- hull pinnimine igas telefonikõnes

- tema lemmiklaused on “Kus sa oled?”, “Kellega sa praegu koos oled?”, “Ma kuulen mingite meeste hääli — kes need on?”, “Parem räägi mulle kohe tõtt!”… jne. jne. List on lõputu. Alguses sulle võib-olla meeldib selline meeletu tähelepanu, aga üsna ruttu hakkab see häirima. Kas sa tõesti tahad pideva kontrolli all elada? 21. sajandil?

ENESEIMETLEJA

Kavatsete koos lõunale minna? See mees on väga lahke: ta lubab sul ise välja valida, mida sa menüüst süüa soovid. Aga siis hakkab ta sulle seletama, kuidas sa kelneriga valesti rääkisid ja kuidas sa üldse valesid asju tellisid. Ja vale on see kõik sellepärast, et tema nii ei teeks. Ta ei näe endast kaugemale — tema on kõige mõõt. Ja ükskõik mida sa teed, nii hea sa ikka välja ei näe kui tema peegelpilt.

HÄDALDAJA

Ega sa kunagi täpselt ei teagi, mis hetkel sellelt tüübilt vingumist oodata. Ta hädaldab ilma mingi otsese põhjuseta. Ta toriseb iga asja peale. Ta tõstab häält ja loobib vandesõnu, kui asjad pole täpselt nii, nagu tema oleks tahtnud. Ning asjad pole kunagi nii, nagu tema oleks tahtnud. Alguses sa mõtled, et tal on lihtsalt paha tuju või paha periood, aga varsti saad aru, et nii on ja nii jääb. Säästa end sellest Kolgata teest ja lõpeta see suhe juba siis, kui ta teie esimesel deidil toidu üle vigisema hakkab.

MUINASJUTUPRINTS

Ta ei ole sinu Härra Õige. Ei ole! Kõik, mida sa oled kunagi mehe juures otsinud, on temas olemas… Ei ole! Ei ole! (Korda seda nagu mantrat!) See mees on maitsekalt riides, hea huumorisoonega, võluva pilgu ja ilusa kehaga. Ta on lihtsalt veatu! Ei ole! Igatahes see on selline mees, et kui sa oled mõned korrad ta pilgu võrku sattunud, siis võib temast saada su salajane kirg. Meil kõigil on selliseid, sest me ei ole suutnud seda ei-ole-mantrat piiavalt korrata. Me oleme kindlad, et ta on meile loodud ja saatus ootab lihtsalt õiget hetke, et meid kokku viia… Aga mis sellel mehel siis viga on? See väike asi, et teda pole olemas! Sa kujutad teda selliseks, nagu sa tahad näha. Tegelikult on ta samasugune vigadega inimene nagu kõik teised. Aga ups… sa lihtsalt ei tunne teda.

Nii et unusta oma “muinasjutuprints”, olgu ta siis konkreetne inimene, kelle sa oled temaks mõelnud või ainult unistus ja mine kohtama päris inimesega, kellel on head ja vead — aga mitte liiga suured vead!

Allikas: Her Beauty