1. Tee talle õhtusöök ja ta abiellub sinuga

Magusate küpsetiste isuäratav lõhn viib mõtted tagasi lapsepõlve ning tekitab helgeid mälestusi. Ajakiri Glamour väidab, et “just nagu ema tehtud” ahjukana tekitab meestes samu tundeid ning sul on lihtsam neid võrku püüda. “Ema tehtud” õhtusöök on hea mõte, kui sind erutavad poisid, kes soovivad abielluda oma emadega. Kui sellised tüübid pole just päris sinu maitse, lõpeta tema tähelepanu nimel trikkide tegemine ning ürita teda paremini tundma õppida. Ainult sel moel saad teada, kas teie suhtel võib olla tulevikku.

2. Ära kunagi võta vastu viimase hetke kutset

Istud teisipäeva õhtul kodus ja sul pole plaanis muud kui oma lemmikraamat kätte võtta ning klaasike punast veini enne magamaminekut ära limpsida. Su telefon heliseb ning kutt, kellega äsja kohtusid, teatab, et ta sai piletid ühele lahedale etendusele, aga see algab kolme tunni pärast!

Mida teha? Näidendit tahaks ju väga näha, aga sa ei saa ju ometi talle öelda, et sul ei olnud õhtuks plaane. Sa ei taha jätta meeleheitel koduperenaise muljet!

Tegelikult on selline soovitus sama aegunud kui see, et naised ei tohiks pükse kanda. Kuni sa ei ole jõudnud “alati varnast võtta” kategooriasse, on kõik okei.

3. Ta ei tohi näha sind (palju) söömas!

Sa ei taha ju näha välja nagu väike rasvane notsu, sellepärast tellid sa õhtusöögil ainult salati ega vaata menüüs pearoogade poolegi.

Telli, mida tahad!

Pea lihtsalt meeles, et sa ei hakkaks tema kulul laristama. Kui on kindel, et tema maksab, jälgi, millises hinnaskaalas tema omale road tellib ning järgi eeskuju. Sibulat ja küüslauku sisaldavad road võiksid ka menüüst välja jätta, kui soovid õhtut “head ööd musiga” lõpetada.

4. Pärast esmakohtingut ei tohi sa talle vähemalt kaks päeva helistada

Kui helistad liiga vara või liiga hilja, tõmbad teie suhtealgele vee peale, ütlevad su sõbrannad ja tuttavad.

Nad vist ei ole kursis elementaarsete viisakusreeglitega, mis näevad ette, et võõrustajat on kombekas toreda õhtu eest tänada. Saada talle sõnum või meil juba samal õhtul, kuid kindlasti mitte hiljem kui järgmisel hommikul.

Nii näitad talle omapoolset huvi ning kui tunne on vastastikkune, haarab ta võimalusest kinni ning kutsub su uuesti välja.

5. Kannata seksiga vähemalt neljanda kohtinguni

6. Kui mees koonerdab, saada ta pikalt

Üllataval kombel eeldavad tänapäeval ikka veel päris paljud tüdrukud, et kohtingukulud jäävad ainult mehe kanda. Ajad on muutunud, tütarlapsed! Kui mees teeb ettepaneku arve pooleks teha, ei peaks sa talle jooki näkku viskama ja sirge seljaga uksest välja kõndima, vaid oma osa rahulikult ära maksma ning õhtuga edasi minema. Võib-olla on tal praegu rasked ajad. Võib-olla oleks ta tegelikult soovinud ise maksta, aga seekord lihtsalt ei olnud võimalik. Kui õhtu läks hästi, anna talle veel üks võimalus.

7. Kui keemiat ei tekkinud, siis teist kohtingut ei tule

Anna aega atra seada. Armastus esimesest silmapilgust kuulub pigem muinasjutumaailmasse. Pärast esimest kohtingut, mis just kõige paremini ei läinud, tahaksid sa tõenäoliselt selle tüübi igaveseks unustada, kuid suhtespetsialistid soovitavad sul talle aega anda ning proovida veel teist kohtingut. Esmakohtumisel olete mõlemad närvis, jututeemasid napib, ei tea, millist nalja tohib teha jne. Teisel kohtumisel tunnete mõlemad end vabamalt ning näete, kas klapp on olemas või üldse mitte.

Allikas: iVillage.com