Loetleme ette lollikindlad toidud, millega on kõige väiksem tõenäosus enda ära mäkerdamiseks ja muude piinlike asjade juhtumiseks.

1. Suupärase kujuga pastast valmistatud roog

Loomulikult ei pea me silmas spagette. Aga on küllalt selliseid pastasorte, mida on süüa lihtne ja end ära mäkerdada suhteiselt keeruline.

2. Risotto

See on ideaalne kohtingutoit — kleepuv mass püsib ilusti kahvlil ja jõuab väga suure tõenäosusega ilma vahejuhtumiteta kausist suhu.

3. Lasanje

Ka seda on lihtne süüa ainult kahvliga, kõik on ilus ja kompaktne ja äkilisi kõhuprobleeme üks rahulik lasanjetükk kindlasti tekitada ei sudua.

4. Veiseliha steik

Seda on lihtne suupärasteks tükkideks lõigata ja daamilikult suhu panna. Ei ole karta ka liha sees peituvat pekki või kelmeid, mida peaksid suust salaja salvräti sisse poetama hakkama.

5. Salat

Ka salateid süüa on väga daamilik — ainult vaata, et salatis poleks maisi ega spinatit, sest neile meeldib hammaste vahele kinni jääda.

6. Sushi

Muidugi juhul, kui sa ikka oskad pulkadega süüa. Ei maksa ka liiga agressiivselt soja sees lödistada. Hea asi on see, et sushiga pole karta jahtumist, saate seda hävitada täpselt sellises tempos, nagu sobib.

7. Pelmeenid, samosad, köögiviljad taignas

Kõik kompaktsed suupisted on hea valik. Kui sa midagi tervena suhu pistad, ei saa see ju ei laguneda, pritsida ega muid üleannetusi teha.

Allikas: Her Campus