1. Tal puudub igasugune empaatia
Empaatia ja kaastunne on täiesti naturaalsed emotsioonid ja kui sel mehel need puuduvad, on midagi nihu. Kuidas olla suhtes inimesega, kes ei suuda end hetkekski kellegi teise kingadesse panna, oma sõnade mõju tajuda ja teisele kaasa tunda. Kui inimese jätavad külmaks nii pisarad, kutsikad kui katastroofid, siis… põgene!

2. Ta valetab pidevalt

Kas kõik, mida ta ütleb, kipub lõppkokkuvõttes olema vale? Sa ei tea kunagi päris täpselt, kus ja kellega ta viibib ning ta valetab isegi oma pere ja lapsepõlve kohta. Psühhopaadid valetavad enamjaolt kõige kohta, mille kohta on üldse võimalik valetada ning tihti nad tahavadki elada justkui topeltelu.

3. Ta on ülevoolavalt sarmikas

Ta ütleb kogu aeg õigeid asju, pöörab sulle 24/7 tähelepanu, tunneb iga su rakukese vastu huvi ja ei lase oma hoolitsusel hetkekski hajuda. Ta võlus su sõbrad ja pere hetkel, mil nendega esimest korda kohtus ja püüab iga hinna eest kõigile meelejärele olla. Meil on sulle kurb uudis, aga tõenäoliselt see ongi liiga hea, et olla tõsi…

4. Tal puudub südametunnistus

Ta ei tunne end süüdi, kui midagi halvasti teeb, olgu selleks siis millegi määrimine või kellelegi rattaga otsa sõitmine. Ta kehitab õlgu ja ei lase end millestki kõigutada. Olgem ausad, normaalsel inimesel peaks vähemalt süda õiges kohas olema.

5. Tal on sadistlik huumorisoon

Ta naudib nalju, kus keegi saab haiget ja ka rassistlikud naljad panevad teda naerdes kõhtu kinni hoidma. Kas ta leiab huumorit asjades ja olukordades, mida enamus inimesi peaksid vastikuks ja eemaletõukavaks?

6. Ta kaob pärast seksi
Kuidas käitub see mees pärast seksi? Kas ta hoiab ja kaisutab sind ning tekitab sinus tunde, et oled armastatud või tõuseb ta püsti ja kaob duši alla? Jätab ta pärast seksi mulje, nagu sa polekski enamat väärt? Esita endale neid küsimusi ja leiad ka vastused.

7. Ta kordab ikka ja jälle samu vigu

Kas ta teeb ikka ja jälle samu asju, mida on kord juba lubanud mitte korrata? Ütleb õigeid asju, et sinu pahameelt leevendada, kuid paneb sind paari päeva pärast jälle samasse olukorda? Peaksid olema koos kellegagi, kes on võimeline oma vigadest ka õppima.

Allikas: allwomenstalk.com