1. Sulle ei meeldi see inimene, kes sa temaga koos olles oled

Ehk oled liiga armukade? Ehk konkureeriv, kibestunud või hoopis laisk? Kui tunned, et sa ei saa tema kõrval iseendaks jääda, leia enda kõrvale keegi sobivam.

2. Teie suhe ei tundu enam õige

Võimalik, et kunagi olite teineteise jaoks justkui loodud, aga inimesed muutuvad. Nad kasvavad. Nende vajadused ja soovid muutuvad. Lihtsalt seetõttu, et te aastaid tagasi armusite, ei tähenda, et peaksite täna veel koos olema. Ära tunne survet olla suhtes, sest teil on ühine ajalugu. Vahet ei ole, kui lõbus teil eile oli. Loeb vaid see, kuidas sa end täna tunned.

3. Sulle jäi silma keegi teine

Mõned kiindumised on süütud, aga teised toovad kaasa vaid probleeme. Viimane asi, mida sa teha tahad, on oma praegust armsamat petta. Ära sunni end olema suhtes, kui kohtad kedagi, kes sobib sulle hoopis paremini.

4. Sa ei usu, et ta suudab su soove täita

Sa ei tohiks kellegi nimel oma latti alla poole lasta. Sa ei peaks loobuma millestki, mis on sulle väga oluline, sest oled armunud. Kui tahad näha enda kõrval kedagi, kes on truu, austab sind ja kellele saad loota, aga su partner ei sobitu nendesse raamidesse, siis anna endale võimalus kohata kedagi teist.

5. Tunned, nagu oleksid tema lapsehoidja, mitte partner

Su suhe ei peaks olema ühepoolne. Sa ei pea tundma, et teed oma partneri heaks kõik, aga tema ei viitsi sõrmegi liigutada või sind tänada. Te peaksite olema võrdsed, meeskonnakaaslased, usaldusisikud. Kui sa ei saa tema peale loota, miks sa siis temaga üldse koos oled?

6. Teie tulevikud tunduvad hoopis erinevad

Vahet ei ole, kui väga sa teda praegu armastad, kui sinu suurim unistus on perekond ja su kallim ei taha lapsi, siis te ei peaks kokku jääma. Leia enda kõrvale keegi, kes tahab samu asju. Teie unistused peavad sobituma.

7. Sa oled juba ammu mõelnud lahkumisele

Igas suhtes on tõuse ja mõõne ning mõtlematult lahkuda ei tohikski, aga kui oled sellele juba pikka aega mõelnud, on nüüd selleks õige aeg. Sa ei peaks enam kauem ootama. Lahku nii kiiresti, kui võimalik, et saaksid terveneda, kasvada ja leida enda kõrvale sobivama inimese.

Allikas: Thought Catalog