1. Kuula, kuid ära arvusta

Üks suurimaid hädasid, mis meestel partneritega on, on see, et naine ei suuda mehe muret või probleemi kuulata ilma, et ta hakkaks mehe kallal nokkima või probleemile küsimata lahendust pakkuma. Kuula, mis mehel öelda on ja anna nõu, kui ta seda küsib — nii ta teab, et tal on keegi, kellele muret kurta ilma, et ta end pärast veel halvemini tunneks.

2. Pane ta end erilisena tundma

Mehed kulutavad palju aega, vaeva ja raha, et meie end erilisena tunneks, kas pole? Aga las ka tema tunneb end erilisena! Jäta talle väikseid kirjakesi, kingitusi või leia mõni muu moodus, näitamaks mehele, et tema soovid ja tunded lähevad ka sulle korda.

3. Ole sina ise!

Lihtne, kuid oluline fakt: meestele ei meeldi naised, kes käituvad võltsilt. Sa võid kanda tänaval sadu erinevaid kotikesi, kingakesi ja soenguid, kuid kui olete kahekesi, siis näita talle, kes sa tegelikult oled — mehed hindavad naiste puhul ausust ja loomulikkust.

4. Anna talle ruumi

mehed kardavad, et püsisuhe tähendab 24/7 käest kinni hoidmist, koos hammaste pesemist, ainult koos väljas käimist jne. Anna talle mõista, et see pole nii. Las talle jäävad tema poisteõhtud ja sulle sinu tüdrukuteõhtud.

5. Maksa vahel ise

Viimane asi, mida mees endale tahab on ülalpeetav partner. See, et te olete koos või elate koos ei tähenda, et nüüdsest maksab iga su arve mees. Näita, et sa suudad vahel ka ise teie mõlema eest maksta ja mees ei karda siis enam, et ta rahakott varsti sootuks sinu taskusse lendab.

6. Arutage omavahel plaane

Kui sul on partner ja sa tahad temaga mingeid plaane teha, siis palun ära unusta ka partneriga neid plaane arutada. Mehed tunnevad end üpris alandatuna, kui naised otsustavad kõik otsused nende eest teha. Küsi ka mehelt, mis talle meeldiks ja mida tema eelistaks.

7. Ära muutu armukadedaks

Keegi ei taha endale armukadedat partnerit, sest see on ausalt öeldes lihtsalt tüütu. Anna mehele mõista, et sa ei plahvata iga kord kui ta mõne kena naisterahvaga juttu teeb ja tema ei tunne end enam nii aheldatuna. Kas sulle meeldiks, kui mees terve nädalavahetuse mossitaks, sest sa reedel kenale kutile naeratasid?

Allikas: allwomenstalk.com