Loe, mis on need seitse asja, milles sa pärast lahutust tugevamaks saad — nii leiad head ka asjas, mis tundub halvim maailmas.

Finantsid
Pead õppima jälle oma rahaga üksi hakkama saama. Paljud naised õpivad üldse alles pärast lahutust iseseisvalt majandama ja säästma ning saavad siis teada, kui vabastav tunne on iseseisev olemine.

Suhted
Pärast lahutust teab naine palju paremini, kes ta ise on ja millist inimest ta vajab. Ta teab ka seda, millist inimest ta enda kõrvale ei taha. Tihti on lahutatud naised kõige parem suhtematerjal, sest nad on ausad ja otsekohesed ega mängi enam mingeid mänge.

Nn meestetööd
Naised, kelle kõrval on osavad mehed, ei õpi abielu jooksul tihti isegi poest toodud riiulit kokku panema, rääkimata lambipirni vahetamisest või pildi seina riputamisest. Pärast lahutust tuleb neid asju ise teha ja jällegi on see äärmiselt vabastav, kui saad aru, et tegelikult saad sa üksi ka suurepäraselt hakkama.

Karjäär
Abielus naised võivad muidugi ka karjääri teha ja tihti teevadki, kuid on ka selliseid naisi, kes on kas kodused või siis teevad mingit mugavat ja lihtsat tööd, kuna mees on peres põhiline rahateenija. On palju juhtumeid, kus naised muutuvad pärast lahutust tõelisteks karjeristideks — avastavad oma tõelise kutsumuse või loovad oma firma.

Lapsed
Lahutusele eelneb tavaliselt pikem halb periood suhtes, kus ei kannata mitte ainult abikaasad, vaid ka lapsed. Pärast lahutust tõusevad järeltulijad taas fookusesse — tihti saavad emad (ja ka isad) alles pärast lahutust aru, et lapsed olid suhteprobleemide hammasrataste vahele jäänud.

Tervis
Uuringud on tõestanud, et õnnelikus abielus inimesed elavad kauem. Aga kui see on õnnetu, siis on inimesed ilmselgelt stressis ja stress tekitab täpselt vastupidise efekti.

Sõbrad
Lahutus näitab jõhkral viisil, kes on su tõelised sõbrad. Vahel juhtub nii, et pärast lahutust keeravad mõned inimesed, keda sa usaldasid, sulle selja ja hoiavad su endise abikaasa poole. See on küll kurb, aga saad end lohutada sellega, et need ei olnudki tõelised sõbrad. Sinu päris sõbrad jäävad alles.

Allikas: Woman’s Day