Siin on põhjused, miks sa ei peaks leppima kellegagi, kes on su jaoks peaaegu õige:

1. Sa väärid rohkemat, kui osakest kellegi südamest. Sa ei peaks olema kellegi teine valik. Sa ei peaks olema kellegi "igaks juhuks". Sa peaksid olema prioriteet. Kui oled tema nimel valmis kõigest loobuma, aga tema on sinu jaoks olemas vaid siis, kui talle sobib, ei tohiks sa oma energiat tema peale kulutada. Sa oled rohkem väärt.

2. Sa ei peaks ootama, kuni ta mõistusele tuleb. Sa ei peaks teda veenma, et sa oled tema aega väärt. Sa ei pea nägema vaeva, et talle muljet avaldada või näidata, et oled suurepärane kaaslane.

3. On olemas ka keegi, kes väärtustab sind kohe alguses. Praegu võib küll olla tunne, et tema on ainuke inimene, kellega tahad koos olla, aga tegelikult on häid valikuid veel. On olemas inimes, kes on põnevil, et saavad sind paremini tundma õppida. Sa ei peaks leppima keskpärasega, kui kogu maailm on avastamist väärt. Ära piira end. Ära lepi inimesega, kes kohtleb sind kui pooleldi sobivat.

4. Anda rohkem kui vastu saad ei ole aus. Su suhe ei peaks olema ühepoolne. Sa ei peaks anuma igat kallistust, suudlust või vestlust. Sa peaksid nägema suhte nimel täpselt sama palju vaeva nagu tema. Kui suhe ei ole juba praegu tasakaalus, ei juhtu seda ilmselt kunagi.

5. Sa ei peaks raiskama liiga palju aega ootamise peale. Sa ei taha oodata päevi, et ta sinuga ühendust võtab. Sa ei taha oodata nädalaid, et kohtingule minna. Sa ei taha oodata kuid, et ta tunnistaks, et tal on su vastu tunded. Kui tahad temaga järgmise sammu teha, ütle see välja. Kui ta pole valmis, on aeg edasi liikuda. Iga sekundi, mis tema peale kulutad, võiksid veeta kellegi teisega, kes sind hästi kohtleb.

6. Sa väärid kedagi, kes ei riskiks su kaotusega. Kui keegi laseb sul igavesti oodata, et sa talle sõnumi saadaksid või ütleb viimasel hetkel, et ei saagi sinuga kokku saada, või flirdib sinu ees kellegi teisega, ei hooli ta sellest, kui su kaotab. Õige inimene nii ei käituks, vaid näeks vaeva, et sind enda juures hoida. Ta kohtleks sind hästi, sest ta teab, et su kaotamine ei ole valik.

7. See suhe ei olegi nii lähedane nagu arvad. Võimalik, et suhtled temaga seetõttu, et sulle tundub, et olete muutunud lähedaseks. Aga kas sa ei mõelnud sama nädal tagasi? Või kuu? Kui te pole jätkuvalt ametlikult suhtes, on sellel põhjus. Ehk pead oma tundeid selgemalt väljendama? Või äkki ta ei tunne sama?

Allikas: Thought Catalog