Professionaalne konsultant ja ajakirjanik, ameeriklanna Marie Forleo väidab, et ei piisa vaid „jumalannana“ käitumisest, ennast peab ka sellena tundma.

Esimeseks veaks peetakse käitumist, mis tekitab haletsust

Klassikaliseks näiteks on järgnev käitumine, mida tuleks kindlasti vältida:
• Sa kinnitad mehele, et vajad teda selleks, et olla õnnelik.
• Sa kordad lakkamatult: „Ma igatsen sinu järele“.
• Teed pidevalt pealetükkivaid e-kirju ja telefonikõnesid.
• Sa nõuad alatasa vastuseid küsimustele — kus ta on, mida ta teeb 24 tundi ööpäevas, 7 päeva nädalas.
• Sul on kustumatu soov alatasa kuulata, et talle meeldib sinu välimus ning ta kiidab heaks sinu tegusid.

Teine viga — enesekindluse puudumine

Haletsust tekitav ebakindluse ja oma väärtusetuse tunnetamine avaldab kallimale survet. Lõputu ebakindlus ajab mehe hulluks ning talle hakkab näima, et oled tulvil puudusi ja kindlasti teistest millegi poolest halvem. Sarnasest olukorrast on vaid üks väljapääs. Sa kas süvendad oma ebakindlust või keskendud hoopis oma vastupandamatusele. Ilmselgelt on teine variant õigem.

Kolmas viga — oskamatus suhelda

Väga sageli teevad naised suhtlemisel vigu, mille tõttu mehed põgenevad üpris kiiresti.
Esiteks ei oska naised tõeliselt kuulata. Kui sa tõepoolest kuulad, muutud sa hetkega vastassugupoole jaoks vägagi veetlevaks, kuna kuulates meest, annad talle võimaluse tunda end erilisena. Ta mõistab, et tunned tema vastu suurt huvi. Ning see juba meestele meeldib. Järeldus — kui sa tõesti tahad, et mees sinu pärast arust ära läheks, saa oskuslikuks kuulajaks.
Ka ei tasu rääkida inimkonna tugevama poole teistest esindajatest nii, et sind huvitav mees armukadedaks muutuks.

Pealegi tuleb kindlalt teada, millal ja millest võib rääkida. Näiteks ei tasu vestlust arendada seksi ajal ja pärast seda, üritades sundida meest paljastama oma tõelisi tundeid. Sellise surve kõrvalnähtudeks võivad olla rahuldamatus, ükskõiksus ning aeg-ajalt täielik segadus.

Neljas viga — korratu välimus

Mitte mingil juhul ei tohi oma välimust käest lasta. Paljude kaunite naistega on seda juhtunud. Hiljem on nad aga üsna üllatunud, sest ei taipa, miks nad ei suuda enam meest võluda. Ja pealegi, kui sa näed välja ilmetu, siis ilmselt sa ka tunned end nii. Mehed aga tabavad sinu enesehinnangu otsekohe ära.

Viies viga — õel ellusuhtumine

Tõeline leedi ei tohi iialgi ilmutada oma õelat ellusuhtumist, mis võib olla tingitud allasurutud vihast. Õnneks ei lähe sul vaja pikki aastaid viha vastu võitlemiseks ning sellest vabanemiseks. Luba endale lihtsalt tunda seda raevu, kui see ilmub. Ära suru seda maha. Tunneta emotsiooni. Luba õelusel enda seest välja tulla ja see lahkub.

Kuues viga — ei tohi olla liialt sarkastiline ega kriitiline

Õelad ja kriitilised naised on arvamusel, et kui nad põrmustavad oma kriitikaga võluva naise, siis tekitavad nad talle olulist kahju ning nende mehed ei heida talle enam pilkugi. See veendumus on aga üsna kaugel tegelikkusest.

Kui sa nii käitud, kinnitab see vaid sinu ebakindlust ning asetab sind rumalasse valgusesse. Teised hakkavad sinus nägema eneses kahtlevat ja armukadedat inimest.
Käitud targalt, kui märgates kena naist, pöörad ise oma armsama tähelepanu tollele, et te mõlemad võiksite kaunist vaatepilti nautida. See pakub rõõmu ning säilitab ausaid suhteid. Ja mis kõige tähtsam — kallim tuleb lõpuks niikuinii koos sinuga koju.

Seitsmes viga — voodis ei tohi igav olla

Igavast seksist saab pahatihti suhte lõpetamise põhjus. Selle probleemi saab lahendada vabama käitumisega. Ka tuleks sagedamini olla ise seksi initsiaatoriks. Lisaks muretse endale kaunis aluspesu, milles sa mitte ainult ei näe ilus välja, vaid ka tunned end seksikana. See aitab suuresti kaasa eksperimentidele voodis.

Allikas: Delfi.ua