See jõulukink ei maksa raha, aga eeldab täielikku partneri usaldamist. Mis see küll olla võiks? Seksiekspert Wednesday Martins avaldab allikas LadBible, et kui teie suhe ei ole pikemat aega toiminud ja üks teist või te mõlemad olete mõelnud lahutuse peale, siis võiks oma kallimale jõuludeks kinkida lubaduse, et ta võib kellegi teisega seksida.

See võib kõlada absurdselt ja paljud teist ehk ei taha isegi edasi lugeda, aga seksiekspert kinnitab, et selline tegutsemisviis on päästnud nii mõnegi abielu. Ta selgitab, et kui paarike on pikka aega koos olnud, tekib teatud igavus ja alati ei osata omalkäel suhet vürtsitada. Palju põnevam tundub vaadata teisi inimesi ja mõelda, et hoopis nendega võiks midagi teha.

Kuid kui ühele teist tekib armuke, lähete te lahku ja seda te ju ei taha. Kui partner on teinud vihjeid, et sooviks oma seksielu põnevamaks muuta või oled sa ise seda mõelnud, siis enne jõule oleks arukas maha istuda ja selle üle arutada. Te võite teha kokkuleppe, et magate mõlemad ühe korra kellegi teisega. Kokkulepe võib olla ükskõik milline, peaasi, et see teile mõlemale sobiks.

Seksiekspert kinnitab, et peale üht korda kellegi teisega magamist on paljud paarid jõudnud arusaamisele, et nende eluakaaslane on siiski ainus ja õige ning nad ei taha mitte kunagi elus enam kellegi teisega olla. Ja just see on päästnud nende abielu.

Paljud inimesed on arvamusel, et ükski inimene pole loodud olema monogaamses suhtes. Kui te olete oma partneriga sellel teemal arutanud, siis võib-olla just teile on selline kingiidee mõeldud. Kuid te peate olema täiesti kindlad, et see juhtubki ainult üks kord ja te teete seda selleks, et päästa oma abielu. Kui te suudate üksteist nii palju usaldada, siis see võib olla teie pääsetee.

Seksiekspert tahab veel panna inimestele südamele, et ehkki enamike paarikeste meelest on see idee mõeldamatu ja nad poleks ealeski millegi sellisega nõus, siis oleks vajalik korraks mõelda, kui paljud abielud on lõppenud selle tõttu, et üks pool on teist petnud. Tahe midagi muud ja vaheldusrikast kogeda on kõigis meis olemas ja võib-olla ei ole õige tegu seda alati piirata.

Allikas: LadBible