Te olite alati teineteise vastu hoolivad, teie suhtes puudus manipuleerimine ja igasugune vägivald. Kumbki teist ei petnud teineteist. Keegi ei valetanud. Aga mingil põhjusel otsustasite, et teie mõlema jaoks on parem, kui lähete erinevates suundades edasi.

Aga, kas te peaksite minema lahku ja isegi mitte sõpradeks jääma? Paljud inimesed usuvad, et kui suhe lõppeb, tuleb edasi liikuda ja eksiga igasugune suhtlus lõpetada. Täpselt, nagu teda polekski su elus kunagi eksisteerinud.

Tegelikult võib see olla viga. Miks? Sest tõelisi sõpru leiad oma ellu harva ja kui juba temaga sellise tugeva sideme lõid, mis on haruldane ja aus, ei tohiks seda lihtsalt minema visata. Lõppude lõpuks ei tea sind ükski inimene paremini, kui tema, kellega sa kõike jagasid. Ja isegi, kui te ei saa jääda romantilisse suhtesse, pole ühtegi põhjust, miks teist ei võiks saada sõbrad.

Kui te kaks saate üle tülidest ja valust, oma probleemid ära lahendada ja südame terveks ravida, on võimalik jääda ka teineteise eludesse ja olla teise õnne üle õnnelik. Jah, mõistame, et see on keeruline ja eriti siis, kui näed, et ta liigub kellegi teise kõrval edasi, aga see valu möödub ja lõpuks näed teda kui oma sõpra.

Olgem ausad, sõprus ei tähenda seda, et peaksite iga päev suhtlema. Lihtsalt olge teineteise jaoks olemas, kui teil seda vaja peaks minema. Toetage teineteist olenemata sellest, et te pole enam suhtes.

Äkki te ei pidanudki kunagi kokku jääma, aga see ei tähenda, et te ei võiks üksteise elu positiivselt edasi mõjutada. Sest side teie vahel oli sügav ja ilus ning seda ei tasuks lihtsalt minema visata.

Allikas: The Power of Silence