Enamik inimesi suudab aasta/kaks hästi läbi saada

Paljud meist on korduvalt mõistnud, et inimesed kellega me veetsime pikalt aega, ei olnud lõpuks meile need õiged. Esimesel aastal paistab suhe meie ajus mässavate hormoonide tõttu alati magusam, kui see tegelikkuses olla võib. Alles peale seda õpime me üksteist päriselt tundma, heas ja halvas.

Ega meie suhe ei põhine seksil?

Enamik inimesi kogeb suhte jooksul seksipõuda. See on normaalne ja lausa kasulik, sest aitab mõista, kas suhtes on enamat, kui lihtsalt seks. Suhe, mida väljaspool magamistuba edu ei saada, pole abiellumist väärt.

Viie aastaga muutuvad inimesed palju

Viis aastat on piisavalt pikk aeg, et inimesena oluliselt kasvada. Mõtle tagasi enda minevikule, kas pole mitte tegemist erineva inimesega? Elu juhtub ja mitmed sündmused jätavad endast püsiva jälje. Me õpime end pidevalt rohkem tundma ja selle kaudu muutuvad ka meie lähisuhted, ootused ning eesmärgid.

Sinu partner peaks olema su parim sõber

Sinu partner peaks olema su parim sõber — selline, kellele otsa vaadates tead sa kohe, mida ta mõtleb. Inimene, kes muudab isegi tüütud tegevused ja rutiini lõbusaks. Selline tugev sõprus kujunebki aastatega.

Lähedus ja mugavus üksteise perekondadega on tähtis

Oluline on end päriselt oma kaaslase perekonna seltsis mugavalt tunda. See tähendab, et peaks kaduma soov tunduda alati perfektne iseenda versioon. Mugavus tähendab julgust vajadusel isegi partneri pereliikmetega vaielda ja probleeme lahendada. Just see on perekonna mõte, üksteist siiralt armastada ilma, et oleks soov alati teineteisele meeldida.

Sinu kaaslase sõpradest saavad ka sinu head sõbrad

Oma partneri sõpradega läbi saamine ja nende poolt aktsepteeritud olemine teeb seest nii soojaks. Veel ägedam on abielluda kaaslasega, kelle sõpradega julged südamest naljatada, te jagate palju ühiseid mälestusi ja julgete stressivabalt isegi koos reise ette võtta.

Kogemaks ühist finantsilist vastutust ja keerulisemaid perioode

On oluline, et suhtes olijad teaksid, kuidas nad saavad ühiselt hakkama ka finantsiliselt keerulistes olukordades. Paarid, kes soovivad abielluda, peaksid jagama raha teenimise ja kulutamise osa pealt sarnaseid väärtusi. Just rahaprobleemid lõpetavad tihti suhteid, kui partneritel puudub oskus neid koos lahendada.

Testimaks oma oskust sädet hoida

Plaanides kallimaga abielluda ja koos igavikku veeta, tasub esmalt näha, kas te suudate suhet värskena hoida ka peale aastaid koos olemist. 5 aastat õnnelikku ja säravat suhet vihjab sellele, et oskate seda hoida veel kaua.

Ja viimaks, kas ka peale viit aastat tundub teile abielu oluline

Kui ka peale nii mitut koos veedetud aastat abielu endiselt hea mõttena tundub, siis on tegemist kindlasti kvaliteetse suhtega. Paljud paarid lihtsalt peale viite aastat ei tunnegi abielu ees nii suur vaimustust, kui suhte algul ja ka see samuti okei.

Allikas: Madamenoire