1. Mul pole midagi viga!
Sa ütled küll, et kõik on okei, kuid ise istud mossis näoga diivanil, ei taha, et ta sind puudutaks ning näpid närviliselt telefoni. Teine variant — sa ütled seda autos ning jõllitad järgmised pool tundi vaikides aknast välja. Kui midagi viga pole, oled sa rõõmus ja särav ning naerad ta naljade peale.

2. Kuhu sa tahad sööma minna?
Ta küsib, kus tahaksid õhtust süüa. Sa ütled, et sul pole vahet ja lubad tal lahkesti ise valida. Seejärel ei meeldi sulle ükski tema välja pakutud variantidest, kuni ta lõpuks jõuab selle restoranini, millest sa hommikust saati unistanud oled ja uskumatu lugu — ka talle sobib see hästi! Ta ju teab tegelikult, et tal ei ole ses osas mingit sõnaõigust, kuid sa püüad samuti viisakas olla ja nii annab ta sulle selleks võimaluse.

3. Armukadedus
Sa küsid justkui möödaminnes ja täitsa suvalisel ajahetkel mõne naise kohta, kellega su mees on viimasel ajal rohkem kokku puutunud. Mees taipab kohe, et üritad teda ootamatult tabada!

4. Ma ei ole üldse unine…
Naised on suuremad unekotid kui mehed ja mehed teavad seda. Nad lepivad sellega, et me vajame puhkusereisil väikest lõunauinakut või jääme filmi vaadates tukkuma ning tahame alati peolt varem ära minna. Seega järgmine kord, kui sa üritad ennast ja teda veenda peolt lahkuma jutuga, et kodus ootab teda ees ohtralt seksi, head sööki, nalja ja lõbu, teate te mõlemad, et tegelikult vajud sa jalapealt voodisse.

5. Me oleme lihtsalt sõbrad
Su seksisemu, kellega on teil kindel kokkulepe, et teie vahel ei saa kunagi midagi muud olema kui hea seks, saab silmapilk aru, kui sa oled ümber mõelnud ja tahad suhtes järgmist sammu astuda. “Jää hommikusöögile, mul on hunnik toitu, mis läheb muidu halvaks!” või “Lähme koos toidupoest läbi, see jääb meile tee peale!” Mees mõistab kohe, kui üritad teda kodustada!

6. Püüad teda armukadedaks teha
Ta jättis su maha. Sa maksad kätte, näidates, kui ihaldusväärne ja seksikas sa tegelikult oled, flirtides tema parima sõbra, venna, isa või kolleegide (või nende kõigiga). See aga muudab su tema silmis lihtsalt haletsusväärseks ja tal on veel rohkem hea meel, et ta sinuga lõpu tegi. Ainus viis tema tõeliselt armukadedaks tegemiseks on temast üle saamine ning oma eluga edasi liikumine nii, et sa seda tõesti naudid.

7. Miks sa mind armastad?
Ta teab, et kui see küsimus juba õhus on, siis sa kahtled temas ja teie suhtes ning püüad teda selle küsimusega lõksu meelitada.

8. Kas su endine kallim…
Pole mingit põhjust tema eelmisi kallimaid teemaks võtta. Nii et kui sa seda siiski teed, on siililegi (ja mehele) selge, et sa üritad selgusele jõuda, kas tal on veel eksi vastu tundeid.

9. Sa teeskled
Teesklemine on mõttetu — mees saab aru, kui ta ei ole suutnud sind rahuldada. Ainus võimalus olukorra parandamiseks on seda tunnistada ning järgmine kord paremini/teisiti proovida.

10. Jääme ikkagi sõpradeks…
Kui teie vahel on kõik lõppenud, kuid sa anud ja palud, et võiksite hoolimata kõigest ikkagi sõpradeks jääda, siis mõistab ta kohe, et sinu poolt ei ole mäng veel läbi ja sul on kavas end tema ellu tagasi nihverdada.

11. Ei, sa ei sega
Ta läheb teise tuppa tööd tegema ja sina lähed talle järele. Sa vannud käsi südamel, et sa oled küll temaga samas ruumis, aga ei sega teda sekundikski, sest sul on endal nii palju muid asju teha. Ta teab, et see pole võimalik, sest sa tahad tema tähelepanu, räägid juttu, laulad omaette ja teed “kogemata” kõik selleks, et ta tööd teha ei saaks ning ta on sellega juba arvestanud. Ühtlasi on tema meelest nunnu, et sa ei suuda temast poolt tundigi eemal olla.

12. Saadad ta ülekuulamisele
Sa palud mehe sõbral või sugulasel küsida temalt mingeid küsimusi, millest ta sinuga ei taha või ei julge rääkida. Kuid ta saab kohe aru, kui keegi teine selle teema justkui juhuslikult üles võtab!

13. Ekstreemne muutumine
“Ma mõtlesin, et me võiks koos jooksmas käima hakata.” Või: “Need teksad olid alla hinnatud, ma siis mõtlesin, et ostan need sulle ära.” Selge ju, et üritad ta välimust muuta ning katsud seda teha võimalikult pehmelt ja kavalalt.

14. Kohtumine vanematega
Sa teed kõik selleks, et temast su vanematele hea mulje jääks — valid talle riided, parandad keelekasutust, kiidad emale-isale teda põhjendamatult ja omistad talle oskusi, mida tal tegelikult ei ole. Ehk siis — püüad teda paremana näidata, kui ta päriselt on. Ja ta saab sellest aru ega ole eriti rõõmus.

Allikas: MadameNoire